Ptasior
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 028
Oczywiście że tak.Monika2020 napisał:Witam. Powiedzcie mi proszę czy ta paczka elektroniczna zalicza się jako paczka żywnościowa, którą mogą otrzymać raz na kwartał ?
Dzięki
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Oczywiście że tak.Monika2020 napisał:Witam. Powiedzcie mi proszę czy ta paczka elektroniczna zalicza się jako paczka żywnościowa, którą mogą otrzymać raz na kwartał ?
Dzięki
Najpotrzebniejsze rzeczy to kawa, papierosy ew. tytoń i może herbata. Wiadomym jest też, że zjadłoby się coś dobrego a nie to samo na okrętkę.olga86 napisał:Czy ktoś mi pomoże w napisaniu wniosku o przyjęcie paczki dla osadzonego tymczasowo w areszcie śledczym? Chodzi mi o najpotrzebniejsze rzeczy i co powinnam spakować? Proszę o pomoc!
gosik697 napisał:Bo tak ostatecznie co przyjmą a czego nie zależy od przyjmującego strażnika.
pener28 napisał:Spotkalem sie z taka sytuacja ze funkcjonariusz przyjmujacy paczke nie mial zadnych zastrzezen co do jej zawartosci, ale na oddziale odzialowy mial juz takie zastrzezenia i 1/4 zawartosci wyladowala w smietniku ..
gosik697 napisał:Jeżeli coś przeszło na bramie przy osobistym dostarczaniu paczki to oddziałowy nie ma już prawa weta co do przyjętych artykułów,
Jedna paczka w miesiacu do 5 kg zrobiona w kantynie lub e paczka czyli zamowiona przez internet i oplacona.Frenia napisał:Witam, ile paczek w miesiacu osadzony może otrzymać? Jedna na kwartał + jedna na miesiąc robiona w kantynie ? Chodzi mi o paczki żywnościowe.
prosiaczek88 napisał:do 5 kg