K
kaja2042
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 17
owszem zdjecia mozna znaczki mozna
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli odbywa karę to możesz włożyć mu też gazety, kartę telefoniczną, zdjęcia, znaczki, długopis, zeszyt. Jak coś to pytaj na PW.sylwia89aaa napisał:Witam mój mąż przebywa czwarty dzień w zk w Kielcach czy mogę mu wysłać list i włożyć do niego coś więcej poza samym listem? Mam na myśli np zdjęcia... Z góry dziękuje za każdą odp
sylwia89aaa napisał:No właśnie...a jeśli kupię kartę i podam mu w liście tylko ten kod PIN to będzie mógł zadzwonić?
kaja2042 napisał:Pewnie ze tak normalnie
forg napisał:A skąd my to mamy wiedzieć? Nie wiemy jak kwestię przekazywania książek rozwiązano w tajemniczej jednostce penitencjarnej.
forg napisał:Nadal raczej nikt tobie nie pomoże - przepis ogólny nie mówi nic o sposobie przekazywania książek osadzonym. A jak to jest rozwiązane w konkretnej jednostce to już pan osadzony powinien wiedzieć.
Victis napisał:- czy jeśli jutro zrobię zakupy w kantynie AŚ to czy w Ustce mogę zrobić zamówienie po raz drugi po jego przybyciu?
Victis napisał:- czy może zabrać tam (do Ustki) ewentualnie kupioną żywność i papierosy w AŚ?
Wyjaśnij dziewczynie jakie są te limity.Jeśli nie przekroczy obowiązujących w transporcie limitów wagi to może.
A jak zrobi zakupy na widzeniu bez żywności?Osadzony może otrzymać paczkę żywnościową raz w miesiącu.