agulec15
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 222
to się z kolegami podzieli
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Novin_ha napisał:czy jeżeli dostanę prędzej zgodę na widzenie, to nie mogę mu osobiście na widzeniu dać ubrań?
Novin_ha napisał:czy może już teraz mogę podeslać???
Novin_ha napisał:i ostatnie pytanie... czytałam, że osoby które nie mają pieniedzy na 'koncie' nie sa wogole puszczane do kantyny.
Novin_ha napisał:[powiedzmy w porze ki9edy mozna sie udac do kantyny, dostanie informacje ze tez moze isc bo ma jakies pieniadze?]
Novin_ha napisał:przepraszam, że pytam o takie głupoty, wiem, że powinnam zadzwonić tam i po prostu zapytać, ale skończyła mi się dziś kasa na koncie...
endorfinalna napisał:WYBACZ W BŁĄD CIE Z TYMI PACZKAMI WPROWADZIŁAM. odnośnie tej jednej na kwartał tyczy się ZK i skazanego. A twój przecież AŚ i TA. Przepraszam za pomyłkę (chodzę i śpię).
§ 24. 1. Tymczasowo aresztowany ma prawo otrzymać raz w miesiącu paczkę z żywnością o ciężarze nie przekraczającym wraz z opakowaniem 5 kg.