K
klara1982
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 140
jak zainteresowana nie zrozumie czegoś to napewno napisze...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Moim zdaniem czekaj na zwrot paczki, za co oczywiście będziesz musiała zapłacić.Pati19031988 napisał:hej powiedzcie mi czy orientujecie sie z paczkami ale chodzi mi dokładnie o to że wysłałam mojemu partnerowi paczkę pocztą i do dzis jej nie dostał jest mozliwe ze jesli paczka przekroczyła 5kg to ją odesłali??
Niestety czasem wiedzą swoje, a SW na bramie swoje. Więc gdy ma się wątpliwości to można zadzwonić do ZK i spytać, czy dany artykuł można umieścić w paczce, czy lepiej np. kupić w kantynie na widzeniu, albo przecierpieć jego brak.izuniaem napisał:najlepiej dowiedzieć się u samych zainteresowanych oni wiedzą co im potrzeba co wolno
No tu u Durnia w ZK przeszłyby tylko schabowe. A 5 kg schabowego nie zjeagulec15 napisał:Ja w paczkach też wolę włożyć rzeczy a właściwie potrawy zrobione w domu,całą resztę przecież może sobie kupić![]()