endorfinalna
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 658
piterowa Nie zawsze muszą być płyty oryginalne. Nie wiem czy zawsze(u nas np. tak) potrzebna jest zgoda na płyty.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
1. Dawanie sprzętu takiego jak zegarek, na widzeniu nie zawsze jest hm.. mile widziane :?igaaa napisał:Ja zegarek dałam normalnie na widzeniu, kiedy był w AŚ Ostrołęka, natomiast co ZK, to obyczaj. Także musisz po prostu zadzwonić do ZK, to najlepszy pomysł. Płyty oryginalne. Piractwo to przestępstwo![]()
endorfinalna napisał:1. Dawanie sprzętu takiego jak zegarek, na widzeniu nie zawsze jest hm.. mile widziane :?
2. Płyty nagrywane przechodzą także, w niektórych ZK. Nie tylko oryginalne.![]()
puszek34 napisał:Mam pytanie odnośnie paczki czy można dać do paczki słodzik????
grafryb napisał:Odnośnie zegarka, ja wysłałam w liście i też nie było problemów.
kepasa napisał:ale raczej musiał mieć zgodę na ten zegarek, a propos zupek i słodzików- szkoda kupować, nie przejdą w paczce.
astom napisał:wysyłając paczkę pocztą i mając na potwierdzeniu 4.9kg to czy w zk jeszcze raz paczka jest ważona? bo zdarza się, że na jednej wadze jest np 4.9 a na innej 5.05 i wtedy taka paczuszka się cofa ;/
igaaa napisał:Podejrzewam, że ważą. Ale wiem, że na 0.05 są w stanie "przymknąć oko"![]()
guest_user napisał:A jak nie przymkną, to co wtedy? Oddasz osobie, której udzieliłaś tej porady pieniądze za zwróconą paczkę?