anusia_78
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 162
... communication..... ostatnio jak czekałam na widzenie (ZK Białołęka) w ogłoszeniach na tablicy wyczytałam że nie można.....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
communication napisał:to myślę że i z tym nie będzie problemu.
forg napisał:Gdybyś wiedział, co znajdowano w "fabrycznie" zamkniętych opakowaniach to nie pisałbyś takich "herezji"
O konkrety jeśli chodzi o dostarczanie paczek należy pytać w konkretnych jednostkach.
anthony napisał:communication, a weź pod uwagę że ludzie również pracują w fabrykach przy pakowaniu kiślu i myślisz że nie potrafili by zrobić paczki z "wkładką"???
... myślisz że ktoś o tym myśli, gdy może zarobić dodatkowo 5 dych do pensji???communication napisał:ale w razie wykrycia by była z tego niezła "draka" na skalę co najmniej Europejską.
anthony napisał:... myślisz że ktoś o tym myśli, gdy może zarobić dodatkowo 5 dych do pensji???
communication napisał:Dosypanie czegokolwiek "fabrycznie" do kiślu czy innego produktu spożywczego jest w dzisiejszych czasach mniej prawdopodobne niż trafienie 6 w totka...
forg napisał:A ja Tobie mogę pokazać opakowania, które wyglądają jak fabrycznie zapakowane. Bo są tak zapakowane-tyle tylko, że nie w fabryce.
Dalej wątku nie będę drążył, bo to nie ma być poradnik dla młodego przemytnika.
kassia1980 napisał:ludzie sami robia problemy a pozniej my mamy problem z dostarczeniem faktycznych produktów
Akte napisał:jeden przypadek na milion, ale rozdmuchany na 40 milionów ludzi... no i konsekwencje ponoszą wszyscy:/
Akte napisał:A to, że czasy manufaktury odeszły już w niepamięć... - nie wiesz co potrafią i gdzie mają swoich ludzi ZGP...
communication napisał:wyobrazasz sobie np Unilevera dosypujacego do produktow amfetamine? = Swiatowy potentat zywnosciowy runalby w oka mgnieniu.
forg napisał:Dalej nie rozumiesz.
Są ludzie, którzy za drobną opłata podrobią Tobie WSZYSTKO. A że Ty zażyczysz sobie w środku piasek zamiast przyprawy orientalnej to ich nie interesuje.
forg napisał:Morał jest taki - z uwagi na rzeczywistość należy dopytać w konkretnej jednostce co można a czego nie można dostarczyć.
zerosix napisał:nie tylko produkty sypkie ale nawet kurczaka z rożna albo domowe kartofelki z masełkiem i cebulką krokieciki gołąbki itp tak jest w Wojkowicach