endorfinalna napisał:
Ale on sam nie wiedział jaką herbatę mogę wnieść nawet stwierdził, że jak mogę, żebym zobaczyła czy na forum ZK Koronowo nic nie pisze,np: co do herbaty...
Młoda, a ja pisałam na forum ZK Koronowo, że nie można herbaty w torebkach:
Akte napisał:
W styczniu zmieniła się lista produktów, które nie mogą być przesyłane w paczkach (dop. ZK Koronowo) - ogólnie lista jest długa, ale to, co pamiętam tak na teraz poza tym, co było już mówione - serki homogenizowane, kawa rozpuszczalna, herbata w torebkach, owoce cytrusowe, orzechy.
I wyobraź sobie Forg, że nie wiedziałam tego od f-szy, ale mój X mi to powiedział
Ale zdarzyła mi się za to inna sytuacja, X mi powiedział, że w paczce może być cukier. Idę z tym cukrem, a mi f-sz mówi, że cukier odpada... Ale ja prędzej sama przeczytałam wykaz, bo oczywiście po Iksie musiałam wszystko i tak sprawdzić i taka rozmowa:
- Ale na liście nie było cukru w produktach niedozwolonych, wiem, bo czytałam wykaz
- Nie no coś tam było, że nie można produktów sypkich
- No jak nie można, jak pan mi właśnie kawę przesypuje, a ona to sypka nie jest?
- Yyy, zaraz sprawdzę
Szuka na wykazie i szuka i serio nic tam przy rzeczach sypkich na temat cukru nie ma, ale co mi mówi: Ciemne sypkie rzeczy można, ale białych nie. Po czym idę do poczekalni i znowu czytam wykaz, z którego nadal nie wynika, że cukru nie można... No to nie można zrobić nowego wykazu, który by miał i bramowy i odwiedzający do wglądu tylko ściema na poczekaniu, że białych sypkich nie można?