Ag_Maz
Moderator w spoczynku
- Odpowiedzi
- 33 942
- Autor Autor
Tak. Zwrot 90 zł.macha103 napisał:.czy mam oba PITy podsumować razem i wpisać te dane które mi wyjdą?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak. Zwrot 90 zł.macha103 napisał:.czy mam oba PITy podsumować razem i wpisać te dane które mi wyjdą?
A otrzymała wypłatę kiedy już pracowała w nowym miejscu?gagetka napisał:która w 2012r. była zatrudniona w 2 zakładach pracy, ale nie równocześnie. Co mam zaznaczyć w okienku koszty uzyskania przychodu? - z jednego czy dwóch stosunków pracy? Gdy zaznaczam, że z jednego i sumuje koszty z dwóch PIT-ów 11
uzys.przych. to wychodzi mi kwota 1444zł z groszami, więc program automatycznie pomniejsza je do kwoty 1335zł
186 zł.gonta2 napisał:Będę wdzięczna za obliczenie czy należy się jakiś zwrot.
To się dowiedz.gagetka napisał:Wydaje mi się,
Mogą.Friforme napisał:więc dochód jest równy 3020zł, (są to informacje zawarte w deklaracji PIT-11)
Możesz.idea2000 napisał:Czy mogę rozliczyć się wspólnie z dzieckiem jako samotny rodzić jeżeli :
A ZUS?idea2000 napisał:nie osiągneło żadnych przychodów ani kosztów
Ag_Maz napisał:A ZUS?
Siisii napisał:@Chrzestny - Składkę na ubezpieczenie zdrowotne z umowy o pracę - nie masz?
Chrzestny napisał:Witam chciałem się dowiedzieć czy za to bedzie zwrot czy nadpłata:
Tak... Podać kwoty!martawi napisał:Czy mam odać jeszcze jakieś informacje?