Ag_Maz
Moderator w spoczynku
- Odpowiedzi
- 33 942
- Autor Autor
No litości, szanuj nasz czas.wowerr napisał:Ostatnio edytowane przez wowerr; Dzisiaj o 13:04.
Zwrot 466 zł.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No litości, szanuj nasz czas.wowerr napisał:Ostatnio edytowane przez wowerr; Dzisiaj o 13:04.
Zgadza się.Krupek28 napisał:Wychodzi mi nadpłata 555 zł i w związku z tym chciałbym się upewnić czy dobrze liczę.
Jest.Tom887 napisał:bardzo proszę o sprawdzenie czy mój wynik - 1zł nadpłaty, jest prawidłowy.
gmarcing napisał:W obu PIT36 - część D.1.8
PIT 8C rozlicza się na PIT36asiairafal napisał:oj niestety ktoś w błąd mnie wprowadził - dla tych którzy tez mają takie pity ma być pit 37
gmarcing napisał:PIT 8C rozlicza się na PIT36
Myśliwy otrzyma PIT-8Casiairafal napisał:Byłam dzis w US i pani poinformowała mnie ze ma to być pit 37. Dodam ze jest to dochód z myslistwa którego nie dostaje na reke tylko jest zaliczany na poczet przyszłych składek.
gmarcing napisał:
Każdy może się pomylić.asiairafal napisał:Wiec pytanie dlaczego US chce inaczej . ??? Pani przejrzała go i kazała na pit 37
gmarcing napisał:Każdy może się pomylić.
PIT-36 "inne".asiairafal napisał:a moze ktoś inny zna rozwiązanie bo juz sama nie wiem
gmarcing napisał: