A
Agu30
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Myślę, że Pan zwyczajnie ściemnia. "Propozycje z kilku AŚ i ZK" oj, tiaa..... 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kowalski93456@wp.pl napisał:Zapraszm nic krokodylica oraz Agu30 proszę się odezwać [/QUOTE]
Czytałeś regulamin forum, który zaakceptowałeś? Forum jest po to, by rozmawiać tutaj. A nie oferować porady poza forum.
kandydat30 napisał:Ja juz jestem po komisji, dostałem ZDOLNY, teraz pozostaje mi czekac az komisja prześle dokumentacje do OISW i ewentualny telefon z pracą. Cały proces rekrutacyjny jest dobrze opisany w postach wczesniejszych.
W Krakowie najpierw pojawiła się lista. Telefon otrzymałam dopiero po wysłaniu oświadczenia (wybór jednostki).loluk1121 napisał:Też mnie zastanawia czy kandydat jest informowany przed utworzeniem listy, jest tu ktoś doświadczony kto mógłby podpowiedzieć?![]()
k:
Bon_Bon napisał:W Krakowie najpierw pojawiła się lista. Telefon otrzymałam dopiero po wysłaniu oświadczenia (wybór jednostki).
Telefon był z okręgu, bardzo szybkooczekujący22 napisał:A ten telefon był z okręgu czy jednostki? I jak długo oczekiwało się na taki telefon po wyborze jednostki?
Szogun1345 napisał:Jaki okręg?
Bon_Bon napisał:Telefon był z okręgu, bardzo szybkobodajże tego samego dnia lub na drugi dzień. Do jednostki dzwoniłam później sama, żeby ustalić szczegóły pierwszego dnia.
oczekujący22 napisał:Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze ostatnie pytanie jak długo trwała u Ciebie rekrutacja? Chodzi mi dokładnie od momentu rozmowy kwalifikacyjnej do ogłoszenia rankingu.
http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/DocDetails.xsp?id=WDU20180001631Agu30 napisał:Bon_Bon Monte czy Ruszcza? Miałaś badania w MSWiA ? Możesz podzielić się wrażeniami z psychologa? Faktycznie taka tragedia jest? I jak z tą punktacją, ile w sumie tych punktów?
kandydat30 napisał:Panowie,
kandydat30 napisał:Może ktoś coś napisze o pierwszych dniach, co robić, na co uwazac itp.?