Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
gerzriv napisał:
Czy ktoś już dostał telefon, że zaczyna pracę na terenie Lubelskiego ?

grzeriv mozna do Ciebie napisać na pw?mam parę pytań

Jakby ktoś kto ostatnio przystępował do naborów sw napisał jakie były pytania z testu wiedzy ogólnej byłbym wdzięczny

semonydex napisał:
Ja w Zielonej Górze miałem najpierw test wiedzy a pół godziny później rozmowę trwająca max 5min :)
Hej, natomiast wychodzi, iż razem byliśmy na rozmowie i pewnie na testach sprawnosciowych także. Posiadasz może ten przykładowy test slownikowy? 30 czy 35 pojęć? A może ktoś inny wie jakie pojęć można się spodziewać, aby podać definicje? Znam przypadek, w którym kolega nie popisał się za bardzo podając definicje i Pani psycholog powiedziała, iż nie będzie z nim rozmawiać, ponieważ ma za ubogie słownictwo. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
emik85 jesteś po teście w wiedzy ogólnej?

luuuki85 napisał:
emik85 jesteś po teście w wiedzy ogólnej?

Tak, były już wątki na ten temat. Tutaj sobie poczytaj, fajnie napisane i nic się nie bój, nie taki straszny ten test
https://forumprawne.org/wieziennictwo/505683-praca-w-sluzbie-wieziennej-iii-57.html

Witam, czy ktoś z was orientuje się może, czy jest szansa, żeby w najbliższym czasie pojawiły się jeszcze jakieś ogłoszenia o naborze do służby w Warszawie? Interesuje mnie w szczególności AŚ Grochów.

Hej, czy z astygmatyzmem jest szansa przejsc komisje lekarska?

KowalOo93 napisał:
Hej, czy z astygmatyzmem jest szansa przejsc komisje lekarska?

Właśnie też wciąż się nad tym zastanawiam.
Astygmatyzm: ,jedno okno 1,25
Okulista wpisał paragraf 13

emik85 napisał:
Hej, natomiast wychodzi, iż razem byliśmy na rozmowie i pewnie na testach sprawnosciowych także. Posiadasz może ten przykładowy test slownikowy? 30 czy 35 pojęć? A może ktoś inny wie jakie pojęć można się spodziewać, aby podać definicje? Znam przypadek, w którym kolega nie popisał się za bardzo podając definicje i Pani psycholog powiedziała, iż nie będzie z nim rozmawiać, ponieważ ma za ubogie słownictwo. Pozdrawiam

A wiesz już coś może kiedy psycholog? Dostałes jakieś info? Słówek niestety nie mam :p

Mxx, Daj znać czy przeszła u Ciebie taka wada :))

semonydex napisał:
A wiesz już coś może kiedy psycholog? Dostałes jakieś info? Słówek niestety nie mam :p

Wysłałem wiadomość prywatna

emik85 napisał:
Wysłałem wiadomość prywatna

Ja będę mieć psychologa w środę to postaram się zapamiętać i przekazać co tam dokładnie będzie

Mxxx88 napisał:
Ja będę mieć psychologa w środę to postaram się zapamiętać i przekazać co tam dokładnie będzie
Np jabłko osioł poduszka. Z tych co byly nie znalam 3. To naprawdę podstawowe słowa.

Ostatnia edycja:
A ja mam pytanie jak wyglada sprawa odwolania od decyzji komisji. Najprawdopodobniej uwalił mnie ginekolog. Kiedy komisja wbija wpis niezdolna co nalezy dalej zrobić? Z danym problemem jedzie się do Poznania i oni decydują czy należy wadę usunąć w jakiś sposób i wowczas próbować wyzej? Jest tuyaj ktoś po odwolaniu?

Magdalena.waw napisał:
Np jabłko osioł poduszka. Z tych co byly nie znalam 3. To naprawdę podstawowe słowa.

A można więcej przykładów, jeżeli oczywiście pamiętasz?

Mxxx88 napisał:
Właśnie też wciąż się nad tym zastanawiam.
Astygmatyzm: ,jedno okno 1,25
Okulista wpisał paragraf 13
Miałam niby 0.25 w każdym oku i astygmatyzm w lewym.
Poszłam do okulisty na naborze i stwierdzili że mam tylko astygmatyzm. I mnie przepuścili

emik85 napisał:
A można więcej przykładów, jeżeli oczywiście pamiętasz?

Jak przechodzilam nabór to u psychologa były podstawowe pojęcia ogólne jak w podstawowce i pamiętam że był chyba chrząszcz i zamiast napisać owad to napisałam robak ... No i to mi pani psycholog wypomniała 😂😂

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót