Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Mdubinska napisał:
Hej Semonydex, starasz się o przyjęcie do AŚ Zielona Góra, czy może ZK Krzywaniec?
Mógłbyś mi powiedzieć, ile kobiet było razem z Tobą na rozmowie kwalifikacyjnej w Zielonej Górze? Z góry dziękuję. :)

Zg, 1 :)

domdmc93 napisał:
Po dwóch miesiącach od komisji telefon, że rekrutacja zakończona, brak wakatów a od tej pory będą przyjmowane osoby z nowej rekrutacji.

Odradzam zdecydowanie, chyba, że należycie do tej elity plecaków.

Pozdrawiam
Jaka jednostka ?

Jest ktoś po komisji we Wrocławiu?
Zdania sa podzielone jeżeli chodzi O wizytą u psychologa

Hey.A wiadomo jak przyjęcia w Zielonej Górze ? Czy są już jakieś wyniki ?

Hey....

Dostałam wpis od okulisty na obiegówce paragraf 13 pkt 1 i 3 ( jako że N oraz Z/N ) .
I pytanie :Czy to oznacza że nie mam szans na przejście ? A może ktoś miał podobną sytuację i komisja była przychylna na wadę wzroku u kandydata???

Witam
Jak ktoś nie przeszedł komisji lekarskiej to jest szansa, że w następnym podejściu się uda?

Mxxx88 napisał:
Hey....

Dostałam wpis od okulisty na obiegówce paragraf 13 pkt 1 i 3 ( jako że N oraz Z/N ) .
I pytanie :Czy to oznacza że nie mam szans na przejście ? A może ktoś miał podobną sytuację i komisja była przychylna na wadę wzroku u kandydata???

Pewnie zależy na jakie stanowisko.

dominik792 napisał:
Witam
Jak ktoś nie przeszedł komisji lekarskiej to jest szansa, że w następnym podejściu się uda?

Zależy z jakiego powodu nie przeszedłeś. Są jednostki chorobowe, których nie da się "wyprostować".

Po jakim czasie od przyjęcia są pierwsze badania/komisje lekarskie ?

bezimiennie napisał:
Pewnie zależy na jakie stanowisko.

Na stanowisko młodszego referenta ( chociaż młodszy ma już nie być ) .
Może w takim przypadku ze względu na charakter pracy (czyli bardziej administracja ) komisja będzie bardziej yyyy powiedzmy " łaskawa "

Niby na piśmie napisali że po roku można próbować ale pewnie każdemu tak piszą...

Witam, chciałam zapytać czy ktoś posiada wzór raportu o przeniesienie ?
I jakieś informacje o przeniesieniach co, jak, kiedy ?

dominik792 napisał:
Witam

Ja nie przeszłam, ale zostawili mi wszystkie dokumenty bez żadnej wzmianki ( przez złe wyniki badań), powtórzyłam po miesiącu się zgłosiłam i podbili że ok.

Anna 91 napisał:
Ja nie przeszłam, ale zostawili mi wszystkie dokumenty bez żadnej wzmianki ( przez złe wyniki badań), powtórzyłam po miesiącu się zgłosiłam i podbili że ok.
Mogę wiedziec jakie badanie bylo nieprawidłowe? Obawiam sie o cholesterol...

Magdalena.waw napisał:
Mogę wiedziec jakie badanie bylo nieprawidłowe? Obawiam sie o cholesterol...
Badanie moczu. Lekkie zapalenie pęcherza.
A cholesterol dzieli się na tzw. dobry i zły. Bo kolega miał trochę za wysoki i przeszło bez problemu.nabor Lipiec 2018

Anna 91 napisał:
Badanie moczu. Lekkie zapalenie pęcherza.
A cholesterol dzieli się na tzw. dobry i zły. Bo kolega miał trochę za wysoki i przeszło bez problemu.nabor Lipiec 2018
Wlasnie robilam badania wyszlo mi 230 calkowitego limit 200 i zaczynam się martwić. Do obiegowki robie w środę raczej nie zejdzie mi w 3 dni...

Magdalena.waw napisał:
Wlasnie robilam badania wyszlo mi 230 calkowitego limit 200 i zaczynam się martwić. Do obiegowki robie w środę raczej nie zejdzie mi w 3 dni...

Ale on nie zbijał i przeszło bez problemu :) za to patrzył na uzębienie, w kolejce do komisji lekarskiej odpadło kilka osób za tatuaże, historię choroby ( złamania itp) .

Ktos z Was byl na rozmowie w Krakowie? Teraz jakos? Jakie wrazenia?

Anna 91 napisał:
Ale on nie zbijał i przeszło bez problemu :) za to patrzył na uzębienie, w kolejce do komisji lekarskiej odpadło kilka osób za tatuaże, historię choroby ( złamania itp) .
ale kto sprawdzał uzebienie? Na obiegowce nie ma stomatologa. Z tymi tatuazami to trochę dziwne jedni przechodzą inni nie. Na samej komisji też badają? Czy tylko wystawiają opinię na podstawie obiegowki?

Czy ktoś już dostał telefon, że zaczyna pracę na terenie Lubelskiego ?

Magdalena.waw napisał:
ale kto sprawdzał uzebienie? Na obiegowce nie ma stomatologa. Z tymi tatuazami to trochę dziwne jedni przechodzą inni nie. Na samej komisji też badają? Czy tylko wystawiają opinię na podstawie obiegowki?

Lekarz na komisji zbadał uzębienie (jest coś o tym w przepisach ), a na tatuaż musisz mieć mądre wyjaśnienie dlaczego go masz .
Czasami to zależy czy przejdziesz od humoru lekarza.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót