Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
kandydat30 napisał:
Panowie, cały czas praktycznie pytania o psychologa/badania, ja zaczynam prace 16.03.2020.

A już była lista rankingowa ogłoszona na stronie SW? Sami zadzwonili przed listą że już zaczynasz pracę tego dnia czy Ty się dowiadywałeś kiedy do pracy?

oczekujący22 napisał:
A już była lista rankingowa ogłoszona na stronie SW? Sami zadzwonili przed listą że już zaczynasz pracę tego dnia czy Ty się dowiadywałeś kiedy do pracy?

Zadzwonili tydzień po ogłoszeniu rankingu.

oczekujący22 napisał:
A można wiedzieć jak dawno była lista ogłoszona?
Ranking pojawił się 12.02.2020

Jeżeli nie posiadam własnościowego mieszkania, czy przysługuje mi jakiś dodatek mieszkaniowy, i czy ewentualny dodatek można dostac po jakimś czasie czy odrazu się należy?

Kolego z Lubelskiego z którego jesteś naboru

Witam! Powiedzcie proszę czy podczas rekrutacji na referenta testy są równie trudne jak na funkcjonariusza ? Mam na myśli np test psychologiczny ?

Witam serdecznie pracujesz jusz w sw

Czy ktoś z państwa rozpoczął pracę w sw ma wiedzę jak wyglada wstępniak bądź ktoś z dłuższym stażem jak wygląda praca w nocy jakie wynagrodzenie

Frog odp,,,e wielki prof Miodek

tomex642@wp.pl napisał:
Czy ktoś z państwa rozpoczął pracę w sw ma wiedzę jak wyglada wstępniak bądź ktoś z dłuższym stażem jak wygląda praca w nocy jakie wynagrodzenie

Wstępniak, chyba mozna się domysleć co się robi na wstępniaku, w nocy czuwasz, pilnujesz zakładu. Wynagrodzienie na dzień dzisiejszy to nie całe 2800zł netto

Kandydat30 dziękuję za grzeczność przyznam

Mam za sobą rekr-e itp teraz wyboru muszę dokonać czy zostawić swoje miejsce pracy od 15lat wynagrodzenie 3400 czy sw i zaczynać od zera 2800

tomex642@wp.pl napisał:
Kandydat30 dziękuję za grzeczność przyznam

Mam za sobą rekr-e itp teraz wyboru muszę dokonać czy zostawić swoje miejsce pracy od 15lat wynagrodzenie 3400 czy sw i zaczynać od zera 2800
Nie zastanawiaj się. Zostań w swojej starej pracy.

Persona1978 uzasadnienie jakieś może podpowiedź jesteś w sw

tomex642@wp.pl napisał:
Persona1978 uzasadnienie jakieś może podpowiedź jesteś w sw

Kolego jak ty się zastanawiasz czy w nowej pracy za niższe wynagrodzenie będzie lepiej, to to nie jest robota dla ciebie, i jak kolega wyżej napisał nei porzucaj obecnej pracy.

kandydat30 napisał:
Kolego jak ty się zastanawiasz czy w nowej pracy za niższe wynagrodzenie będzie lepiej, to to nie jest robota dla ciebie, i jak kolega wyżej napisał nei porzucaj obecnej pracy. Ty pracujesz w sw

Po dwóch latach po przejściu na stałe, bez dodatku za brak mieszkania będziesz miał ok.3400 zł (tyle ile masz teraz). Młody do 26 roku życia po przejściu na stałe i wraz z dodatkiem mieszkaniowym zarobi ok.4000zł

Zk123 dziękuję za informację myślę że dysponujesz wiedzą z praktyki czy na bazie informacji z forum ok ale nie istotne może jakaś rada bo tak mieszkanie mam swoje czyli dodatku nie będzie Powiedz czy służbę w straży granicznej 1rok zaliczą czyli na poczet tych 25lat. CZy stopień starszy szeregowy także zostanie.

tomex642@wp.pl napisał:
Zk123 dziękuję za informację myślę że dysponujesz wiedzą z praktyki czy na bazie informacji z forum ok ale nie istotne może jakaś rada bo tak mieszkanie mam swoje czyli dodatku nie będzie Powiedz czy służbę w straży granicznej 1rok zaliczą czyli na poczet tych 25lat. CZy stopień starszy szeregowy także zostanie.

Wydaje mi się że wlicza. U mnie z wojska stopień nie przeszedł więc podejrzewam że u Ciebie będzie tak samo.

Jak wygląda zmiana nocna czy możliwości przymknąć oko są czy jest to surowo zabronione

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót