Praca w Służbie Więziennej - V

• Autor wątku Autor wątku Marek19852
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Mi w okręgu bydgoskim powiedzieli, że opinia pójdzie zarówno do MSWiA jak i do mnie

ResoNika napisał:
Mi w okręgu bydgoskim powiedzieli, że opinia pójdzie zarówno do MSWiA jak i do mnie
No widzisz a mi powiedzieli że domnie przyjdzie jeżeli będzie negatywna opinia, a jeżeli pozytywna to do jednostki tylko.

Justi1977 napisał:
No widzisz a mi powiedzieli że domnie przyjdzie jeżeli będzie negatywna opinia, a jeżeli pozytywna to do jednostki tylko.
Mnie pytali czy osobiście odbiorę czy wysłać.. Ciekawe jak to jest faktycznie. A mówił Ci psycholog po badaniu czy zaliczone?

ResoNika napisał:
Mnie pytali czy osobiście odbiorę czy wysłać.. Ciekawe jak to jest faktycznie. A mówił Ci psycholog po badaniu czy zaliczone?

Nic nie mówiła, ja nie miałam psychologa w mswia tylko dużo wcześniej w Warszawie.W sumie to nikt nic nie mówił pieczątka i tyle. Czekam na decyzję.

Wisnia1234 napisał:
Dziękuję za odpowiedź. Dostałam wlasnie maila o terminie rozmowy, stąd moje pytanie :) czego mogę się spodziewać na takiej rozmowie jakich pytań?
Piszesz o Lubelskim? Chyba startujemy w to samo miejsce :)

ResoNika napisał:

Odebrałaś osobiście czy wysłali? I ile czasu to zajęło?

Wisnia1234 napisał:

To z pewnością to samo miejsce. Dobrze że nie będę sama. Bardzo mnie ciekawi czy będzie dużo kandydatów. A na jakie stanowisko składałaś?

Blond2303 napisał:
To z pewnością to samo miejsce. Dobrze że nie będę sama. Bardzo mnie ciekawi czy będzie dużo kandydatów. A na jakie stanowisko składałaś?

Młodszy psycholog

Dzisiaj był u mnie dzielnicowy na "rozmowie". Taki wywiad środowiskowy 😀. Też tak mieliście??

Mardra0969 napisał:
Dzisiaj był u mnie dzielnicowy na "rozmowie". Taki wywiad środowiskowy 😀. Też tak mieliście??
Miałam 😉 za pierwszym razem (już sporo wcześniej - przy innej rekrutacji ) przyszedl w takim momencie (bez zapowiedzi) że myślałam że splone... Prosto spod prysznica, w szlafroku itd 😅 za drugim (już przy tej rekrutacji) - pamiętał mnie w poprzedniej i zaprosił na komisariat, bo nie miał czasu 😉 więc już było bardziej komfortowo 😉 wcześniej też zrobił rundę po sąsiadach i wypytal o wszystko... W ramach weryfikacji dzwonili też wcześniej do mojej szkoły średniej - mama musiała coś tam potwierdzać 😉

Ostatnia edycja:
Migotka2107 napisał:
Miałam 😅 za pierwszym razem (już sporo wcześniej - przy innej rekrutacji ) przyszłej w takim momencie (bez zapowiedzi) że myślałam że splone... Prosto spod prysznica, w szlafroku itd 😅 za drugim (już przy tej rekrutacji) - pamiętał mnie w poprzedniej i zaprosił na komisariat, bo nie miał czasu 😉 więc już było bardziej komfortowo 😉 wcześniej też zrobił rundę po sąsiadach i wypytal o wszystko...

Jak odemnie wychodził to też do sąsiadów poleciał 😂. Nie zdziwiłbym się jakby jeszcze o proboszcza zahaczyl 😂

Ostatnia edycja:
Mardra0969 napisał:
Jak odemnie wychodził to też do sąsiadów poleciał 😂. Nie zdziwiłbym się jakby jeszcze o proboszcza zachaczyl 😂

Podszedł sumiennie do sprawy 😅😁💪 od swojego dzielnicowego słyszałam że zdarzaja się różne reakcje, więc i różna opinie można dostać...😅

Migotka2107 napisał:
Podszedł sumiennie do sprawy 😅😁💪 od swojego dzielnicowego słyszałam że zdarzaja się różne reakcje, więc i różna opinie można dostać...😅

Na szczęście sąsiadów mam spoko także się nie martwię 👍

Czy ktoś może powiedzieć jakie jest wynagrodzenie na stanowisku młodszego referenta w stopniu szeregowego?

Mardra0969 napisał:
Nie , przynajmniej w opolskim

Mardra0969 napisał:
Na szczęście sąsiadów mam spoko także się nie martwię 👍

A jaki okręg? Bo nie wiem kiedy i czy MAM czekać na dzielnicowego😂

Joojop napisał:
dzielnicowy pierwsze słyszę, a to on chodzi na końcu rekrutacji czy na początku?

Joojop napisał:

Podobno to normalna procedura. Centrala SW moje kwity wysłała do niego 16 czerwca, a on dopiero wczoraj (03.07) mnie odwiedził.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót