R
ResoNika
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 47
Mi w okręgu bydgoskim powiedzieli, że opinia pójdzie zarówno do MSWiA jak i do mnie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ResoNika napisał:Mi w okręgu bydgoskim powiedzieli, że opinia pójdzie zarówno do MSWiA jak i do mnie
No widzisz a mi powiedzieli że domnie przyjdzie jeżeli będzie negatywna opinia, a jeżeli pozytywna to do jednostki tylko.ResoNika napisał:Mi w okręgu bydgoskim powiedzieli, że opinia pójdzie zarówno do MSWiA jak i do mnie
Mnie pytali czy osobiście odbiorę czy wysłać.. Ciekawe jak to jest faktycznie. A mówił Ci psycholog po badaniu czy zaliczone?Justi1977 napisał:No widzisz a mi powiedzieli że domnie przyjdzie jeżeli będzie negatywna opinia, a jeżeli pozytywna to do jednostki tylko.
ResoNika napisał:Mnie pytali czy osobiście odbiorę czy wysłać.. Ciekawe jak to jest faktycznie. A mówił Ci psycholog po badaniu czy zaliczone?
Piszesz o Lubelskim? Chyba startujemy w to samo miejsceWisnia1234 napisał:Dziękuję za odpowiedź. Dostałam wlasnie maila o terminie rozmowy, stąd moje pytanieczego mogę się spodziewać na takiej rozmowie jakich pytań?
ResoNika napisał:Mnie pytali czy osobiście odbiorę czy wysłać.. Ciekawe jak to jest faktycznie. A mówił Ci psycholog po badaniu czy zaliczone?
Blond2303 napisał:Piszesz o Lubelskim? Chyba startujemy w to samo miejsce![]()
Wisnia1234 napisał:Tak lubelskie
Blond2303 napisał:To z pewnością to samo miejsce. Dobrze że nie będę sama. Bardzo mnie ciekawi czy będzie dużo kandydatów. A na jakie stanowisko składałaś?
MiałamMardra0969 napisał:Dzisiaj był u mnie dzielnicowy na "rozmowie". Taki wywiad środowiskowy. Też tak mieliście??
Migotka2107 napisał:Miałamza pierwszym razem (już sporo wcześniej - przy innej rekrutacji ) przyszłej w takim momencie (bez zapowiedzi) że myślałam że splone... Prosto spod prysznica, w szlafroku itd
za drugim (już przy tej rekrutacji) - pamiętał mnie w poprzedniej i zaprosił na komisariat, bo nie miał czasu
więc już było bardziej komfortowo
wcześniej też zrobił rundę po sąsiadach i wypytal o wszystko...
Mardra0969 napisał:Jak odemnie wychodził to też do sąsiadów poleciał. Nie zdziwiłbym się jakby jeszcze o proboszcza zachaczyl
![]()
Migotka2107 napisał:Podszedł sumiennie do sprawyod swojego dzielnicowego słyszałam że zdarzaja się różne reakcje, więc i różna opinie można dostać...
![]()
Nie , przynajmniej w opolskimMardra0969 napisał:Dzisiaj był u mnie dzielnicowy na "rozmowie". Taki wywiad środowiskowy. Też tak mieliście??
Mardra0969 napisał:Na szczęście sąsiadów mam spoko także się nie martwię![]()
dzielnicowy pierwsze słyszę, a to on chodzi na końcu rekrutacji czy na początku?Joojop napisał:A jaki okręg? Bo nie wiem kiedy i czy MAM czekać na dzielnicowego![]()
Joojop napisał:A jaki okręg? Bo nie wiem kiedy i czy MAM czekać na dzielnicowego![]()