Praca w Służbie Więziennej - V

• Autor wątku Autor wątku Marek19852
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
cpismx napisał:
Cześć, tak się składa że dokładnie w to miejsce złożyłem dokumenty. Dziś otrzymałem listownie orzeczenie z komisji lekarskiej i chyba pozostaje czekać te 14 dni na uprawomocnienie. A ranking myślę może połowa wrzesnia/początek października?

Moje orzeczenie już się uprawomocniło w tym tygodniu, no pewnie najwcześniej będzie lista rankingowa koło połowy września. To czekamy 🙂

Czy ktoś po psychologu na początku sierpnia w Lublinie, otrzymał już wyniki?

Czy ktoś startował z OISW w Łodzi? Czy po psychiatrze długo czeka się na wyznaczenie kolejnych terminów badań u pozostałych lekarzy?

justynaaaz napisał:
Czy ktoś startował z OISW w Łodzi? Czy po psychiatrze długo czeka się na wyznaczenie kolejnych terminów badań u pozostałych lekarzy?

długo czekałas na wyznaczenie terminu u psychiatry?

Długo czekaliście na kontakt z OISW po zakończonym terminie zbierania podań?

Migotka2107 napisał:
Jakoś około dwóch tygodni 😉

Dzięki

Mam jeszcze pytanie. Jak mam inżyniera to wystarczy jak zrobie ksero dyplomu czy muszę tez potwierdzenie ze szkoły średniej?

adamuswier napisał:
Dzięki

Mam jeszcze pytanie. Jak mam inżyniera to wystarczy jak zrobie ksero dyplomu czy muszę tez potwierdzenie ze szkoły średniej?

Ja dawałam świadectwa ze szkoły średniej, licencjata i magisterium... Podczas jednego z postepowan kontaktowali się nawet z moją szkoła średnia... Więc ja bym z ogólniaka też dorzuciła 😉

Migotka2107 napisał:
Ja dawałam świadectwa ze szkoły średniej, licencjata i magisterium... Podczas jednego z postepowan kontaktowali się nawet z moją szkoła średnia... Więc ja bym z ogólniaka też dorzuciła 😉

Aaa ok dzięki :)

Witam,jestem już po rozmowie kwalifikacyjnej i teście teraz będzie test sprawności fizycznej później psycholog, tego pierwszego się nie obawiam, ale mam pytanka o psychologa jak to wygląda? Jakie są testy? Jakie pytania zadaje psycholog, czy są tablice Ravena?, czy trzeba dokończyć zdania?.
Pozdrawiam.

m1o napisał:
Witam,jestem już po rozmowie kwalifikacyjnej i teście teraz będzie test sprawności fizycznej później psycholog, tego pierwszego się nie obawiam, ale mam pytanka o psychologa jak to wygląda? Jakie są testy? Jakie pytania zadaje psycholog, czy są tablice Ravena?, czy trzeba dokończyć zdania?.
Pozdrawiam.

Dokładnie tak jak piszesz - tablice, słownik do opisania, ankieta o sobie do wypełnienia... Plus różne inne pytania z opcjami do wyboru (podejrzewam, że w celu zobrazowania jaką masz osobowość) 😉 czas pracy też się liczy - jest brany pod uwagę przy końcowej ocenie... Na koniec jeszcze rozmowa z psychologiem, który dopytuje o dodatkowe kwestie 😉 Powodzenia 😉

O dzięki za taką szybką odpowiedź, słownik pamiętasz może co to były za wyrazy do opisania dużo ich jest?

m1o napisał:
O dzięki za taką szybką odpowiedź, słownik pamiętasz może co to były za wyrazy do opisania dużo ich jest?
Od banałów - w stylu jabłka, po dosyć oryginalne i bardziej skomplikowane - jak kopiejka... Jakieś półtorej strony ich było... Masz za zadanie jak najprościej i najbardziej zrozumiale zapisać co oznaczają 😉

Pomidor, pomarańcza, mandarynka, pchać, adapter, pobiec, chleb, astronomia, wieczny, zainstalować, meteor, dyspensa, rok, eschatologia, wyjściowy, instalować, cierń, projektor, blokada, opał, szereg, odkrywać, proszek, apokryf, powłóczyście, nieprzyjaciel, astrologia, parlament, przesuwać, przemieszczać, rząd, parlament, kosmos,nieszpory, dworować, sosna, dzwonnica, farba, gwóźdź, kopiejka, jabłko, nieszpory, dworować, sosna, dzwonnica, farba, gwóźdź, kopiejka,sen, winieta, kosmos, eschatologia, pomidor, dworować, powłoczyście, rok, neon.
Poszperałem na necie i znalazłem takie coś, będzie coś z tego? 😀 Znalazłem jeszcze kopiejka tak jak pisałaś apokryf,Dzwonnica, proszek, jest to jakoś pkt? Jak nie opiszę wszystkiego to co wtedy?

Ostatnia edycja:
m1o napisał:
Pomidor, pomarańcza, mandarynka, pchać, adapter, pobiec, chleb, astronomia, wieczny, zainstalować, meteor, dyspensa, rok, eschatologia, wyjściowy, instalować, cierń, projektor, blokada, opał, szereg, odkrywać, proszek, apokryf, powłóczyście, nieprzyjaciel, astrologia, parlament, przesuwać, przemieszczać, rząd, parlament, kosmos,nieszpory, dworować, sosna, dzwonnica, farba, gwóźdź, kopiejka, jabłko, nieszpory, dworować, sosna, dzwonnica, farba, gwóźdź, kopiejka,sen, winieta, kosmos, eschatologia, pomidor, dworować, powłoczyście, rok, neon.
Poszperałem na necie i znalazłem takie coś, będzie coś z tego? 😀
Niektóre tak, ale aż tak dokładnie nie pamiętam 😉

W zależności od okręgu. U mnie słownika nie było ??????

ResoNika napisał:
W zależności od okręgu. U mnie słownika nie było ������

O to widzisz, nie wiedziałam że nie wszędzie jest tak samo...😉 W takim razie, w okręgu poznańskim jest ✌️😉

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót