A
Anika1990
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 31
ResoNika napisał:W zależności od okręgu. U mnie słownika nie było ������
Tak, od okręgu zależy, ja też nie miałam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ResoNika napisał:W zależności od okręgu. U mnie słownika nie było ������
denix.denix napisał:A jak u Was komisje lekarskie? Jak wrażenia? Mocno się czepiają? Zdarzyło się, że mieliście wszędzie zdolny albo zdolna a komisja mimo to Was odrzuciła?
Nie czepiają się. Wizyta krótko, zwięźle i na temat.denix.denix napisał:A jak u Was komisje lekarskie? Jak wrażenia? Mocno się czepiają? Zdarzyło się, że mieliście wszędzie zdolny albo zdolna a komisja mimo to Was odrzuciła?
denix.denix napisał:A jak u Was komisje lekarskie? Jak wrażenia? Mocno się czepiają? Zdarzyło się, że mieliście wszędzie zdolny albo zdolna a komisja mimo to Was odrzuciła?
Mogę priv?wonder_a napisał:Ja nie miałam fizycznie komisji. Tylko wysyłałam. Miałam taką sytuację, że lekarz dał mi niezdolność, a komisja dała zdolność. Ale mocno uzasadniłam to, że jestem zdolna![]()
wonder_a napisał:Przeniesienie do innej jednostki - jakie kroki powinnam uczynić aby tego dokonać?
Czekać aż pojawi się miejsce? Złożyć podanie? Pogadać ze swoim dyrektorem czy może najpierw dyrektorem jednostki, do której planuje się przenieść?
Ktoś wie jak to wygląda? Łatwe / niełatwe?
ja tak długo czekam, ale nie z śląskiegokokoszgruby napisał:Witam mam pytanie do osob z okregu slaskiego . Od połowy lipca od momentu ukonczenia tsf psychologa itd czekam na wydanie obiegówki. Czy u Was tez tak dlugo to trwało ? Pozdrawiam
adamuswier napisał:Mam pytanie. Gdzie można znaleźć podpowiedzi co może być na rozmowie i teście wiedzy?
m1o napisał:Pomidor, pomarańcza, mandarynka, pchać, adapter, pobiec, chleb, astronomia, wieczny, zainstalować, meteor, dyspensa, rok, eschatologia, wyjściowy, instalować, cierń, projektor, blokada, opał, szereg, odkrywać, proszek, apokryf, powłóczyście, nieprzyjaciel, astrologia, parlament, przesuwać, przemieszczać, rząd, parlament, kosmos,nieszpory, dworować, sosna, dzwonnica, farba, gwóźdź, kopiejka, jabłko, nieszpory, dworować, sosna, dzwonnica, farba, gwóźdź, kopiejka,sen, winieta, kosmos, eschatologia, pomidor, dworować, powłoczyście, rok, neon.
Poszperałem na necie i znalazłem takie coś, będzie coś z tego?Znalazłem jeszcze kopiejka tak jak pisałaś apokryf,Dzwonnica, proszek, jest to jakoś pkt? Jak nie opiszę wszystkiego to co wtedy?
onlinegierki napisał:Robi ktoś badania w Bydgoszczy? Mam pytanie. W środę mam ostatniego lekarza i obiegówka będzie cała. Co później? Komu oddać tą obiegówkę?![]()
Arwena88s napisał:Wyszedł mi duży poziom ekstrawertyzmu i ufnosci. To może mnie zdyskwalifikować?
melto1 napisał:Skąd masz takie informacje? Kiedy Ci je podano? W poniedziałek zadzwonię zapytać się o wyniki z badania psychologicznego bo żadnej informacji, a miesiąc mija.