Praca w Służbie Więziennej - V

• Autor wątku Autor wątku Marek19852
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Migotka2107 napisał:
Ja dostałam zaświadczenie z ocena sprawności intelektualnej i zdolności do służby... Nic więcej... Być może psycholog w trakcie rozmowy przekazał takie informacje 🤔
Dokładnie. Psycholog zinterpretowal mi wyniki

Arwena88s napisał:
Kogo się bać?

A to już zależy od twoich indywidualnych preferencji. Możesz bać się boga, policjanta, sędziego, prokuratora, komornika, dilera narkotyków, pijanego kierowcy. Lub innych. Do wyboru.

Arwena88s napisał:
Dokładnie. Psycholog zinterpretowal mi wyniki

Teraz psycholog przekaże Twoje wyniki do PZP przy ul. Kopernika. Tam zinterpretuje je psychiatra i za jakiś czas, gdy dostaniesz obiegówkę umówisz się do niego na wizytę i będziesz wiedzieć co i jak. Kiedy psycholog mówił o Twoim wyniku testu na pewno wspominał też skąd wzięły się takie odpowiedzi. To ma też duży wpływ na to. Jeśli wyszedł Ci duży poziom np ryzyka a uprawiasz sporty ekstremalne to jest to ok ale np jeśli nie uprawiasz sportu a masz wysoki poziom ryzyka jest to już temat do rozumowy u psychiatry

Czy jest tutaj ktoś kto składał dokumenty w sierpniu do OISW Kraków?

Czy ktoś z tutaj obecnych był na wstępniaku od czasu corony i powie mi jak wygląda? Albo ma info z pierwszej ręki?
Powtarzam - tylko sprawdzone info ! ☡😎

wonder_a napisał:
Czy ktoś z tutaj obecnych był na wstępniaku od czasu corony i powie mi jak wygląda? Albo ma info z pierwszej ręki?
Powtarzam - tylko sprawdzone info ! ☡😎

Koleżanka z Discorda :) Gratuluję i powodzenia ;)

Przeszedł ktoś komisję lekarską w Bydgoszczy?Wiem, że teraz na wrzesień były terminy:) Jutro mam komisję i nie wiem czego się spodziewać :P

onlinegierki napisał:
Przeszedł ktoś komisję lekarską w Bydgoszczy?Wiem, że teraz na wrzesień były terminy:) Jutro mam komisję i nie wiem czego się spodziewać :P
Dawno umawiałeś się na komisje? Ja jak byłam się umawiać Pani w sekretariacie kazała przyjść ja komisje następnego dnia zaraz po ostatnim lekarzu. A jak wspomniałam, że mi nie pasuje po ostatnim lekarzu bo nie wiem o której od niego wyjdę to dała termin dopiwro 3 tygodnie później więc mam pod koniec września. Jak możesz daj jutro znać jak po Komisji

onlinegierki napisał:
3 tygodnie temu

Czyli standardowy czas oczekiwania. Ciekawe jak to jest, że można tak z marszu po lekarzu a jak nie to się czeka 3 tygodnie :D
Daj znać jutro po komsiji jak możesz

denix.denix napisał:
Czyli standardowy czas oczekiwania. Ciekawe jak to jest, że można tak z marszu po lekarzu a jak nie to się czeka 3 tygodnie :D
Daj znać jutro po komsiji jak możesz
Czasami zwalniają im się pojedyncze terminy i wtedy można tak wskoczyć 😉

Ogólnie sprawa wygląda tak jak wcześniej pisaliście. Patrzą na ciało czyli taka szybka cała obiegówka czyli skłony, ważenie ciała, wysokość ciała, kręgosłup, mierzenie ciśnienia, sprawdzanie brzucha, wątroby, nerek itp.

onlinegierki napisał:
Ogólnie sprawa wygląda tak jak wcześniej pisaliście. Patrzą na ciało czyli taka szybka cała obiegówka czyli skłony, ważenie ciała, wysokość ciała, kręgosłup, mierzenie ciśnienia, sprawdzanie brzucha, wątroby, nerek itp.
A czepiają się bardzo? Kręgosłupa czy Wyników badań np? Od razu dostałeś orzeczenie?

Na orzeczenie trzeba czekać 2 tygodnie. Przychodzi listem poleconym do domu. Komisja jest bardzo miła. Jak na obiegówce nie ma jakiś specjalnych uwag odnośnie zdrowia to na komisji też nie będzie :D

Ostatnia edycja:
onlinegierki napisał:
Na orzeczenie trzeba czekać 2 tygodnie. Przychodzi listem poleconym do domu. Komisja jest bardzo miła. Jak na obiegówce nie ma jakiś specjalnych uwag odnośnie zdrowia to na komisji też nie będzie :D
Kurde, szkoda.. Kiedyś na miejscu robili i od razu się dostawało. A mówia chociaż czy zdolny? Słyszałam o przypadku, że na komisji wszystko miło i fajnie a ponoć orzeczenie było negatywne... Można odebrać samemu?

onlinegierki napisał:

Chciał bym się upewnić. Gdy otrzymam orzeczenie listownie jest ono dla mnie? Rozumiem że komisja lekarska przesłała do oisw i zostaje mi czekać na telefon?

Anika1990 napisał:
Czy jest ktoś na ZK Rzeszów , Dębice na strażnika działu ochrony?
Może wiecie kiedy będzie lista rankingowa?

Cześć, wiesz coś może o przyjęciach do ZK Dębica? Dziś na facebookowym profilu Zakładu Karnego w Dębicy pojawił się post, że w ciągu ostatnich trzech miesięcy zostało przyjętych 19 funkcjonariuszy. A od dobrego pół roku odwiedzam strony SW i nie widziałem nigdzie list rankingowych 🧐

cpismx napisał:
Cześć, wiesz coś może o przyjęciach do ZK Dębica? Dziś na facebookowym profilu Zakładu Karnego w Dębicy pojawił się post, że w ciągu ostatnich trzech miesięcy zostało przyjętych 19 funkcjonariuszy. A od dobrego pół roku odwiedzam strony SW i nie widziałem nigdzie list rankingowych 🧐
Nie mam żadnych informacji, mam kontakt z kilkoma osobami które przeszły postępowanie i też nie mają żadnych informacji, czekamy na telefon. Tylko ze my na Rzeszów.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót