M
Migotka2107
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 359
Anika1990 napisał:Super,gratuluję ☺![]()
Dziękuję
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Anika1990 napisał:Super,gratuluję ☺![]()
Migotka2107 napisał:Jestem po szkoleniu wstępnym w jednostce (5 dni), ale jeszcze przed wstepniakiem...Można powiedzieć, że pracuje
![]()
melto1 napisał:W końcu się udało. Graty![]()
m1o napisał:Jest tu ktoś kto miał psychologa w Bydgoszczy? Jak to wygląda mniej więcej?, jakie pytania i ile czasu trwa. Pozdrawiam.
Nie każdy... Opinie są różne, ale najczęściej kierują osoby którymi faktycznie są zainteresowani i chcieliby ich zatrudnić...melto1 napisał:Czyli każdy jest kierowany na komisję lekarską po badaniach psychologicznych? Psychologowie tylko przekazują wyniki i komentarz, a tam dopiero psychiatra orzeka zdolność?
melto1 napisał:Czyli każdy jest kierowany na komisję lekarską po badaniach psychologicznych? Psychologowie tylko przekazują wyniki i komentarz, a tam dopiero psychiatra orzeka zdolność?
melto1 napisał:parodia... dzięki za wyczerpującą wiadomość![]()
Aktualnie w Bydgoszczy jest to nieco skomplikowane... Kiedyś zarówno psycholog jak i psychiatra był w Rejonowej Komisji Lekarskiej przy ul. Kopernika i oboje musieli orzec zdolność. Aktualnie badania przeprowadza psycholog z OISW i badania przesyła do psychiatry na Kopernika, on się z nimi zapoznaje i następnie to on orzeka zdolność. Na karcie obiegowej nie ma już w ogóle rubryki psycholog. Jest tylko psychiatra i pozostali lekarze ale jeśli psychiatra da N, to już od razu komisja o koniec. Nie wydają skierowań na badania laboratoryjnemelto1 napisał:Czyli każdy jest kierowany na badania lekarskie po badaniach psychologicznych? Psychologowie tylko przekazują wyniki i komentarz, a tam dopiero psychiatra orzeka zdolność?
melto1 napisał:Czyli jak zapraszają na badania lekarskie to może to być (nie musi) jednoznaczne, ze zdanymi badaniami psychologicznymi?
melto1 napisał:Czyli jak zapraszają na badania lekarskie to może to być (nie musi) jednoznaczne, ze zdanymi badaniami psychologicznymi?
W Bydgoszczy niestety takiego zaświadczenia się nie dostaje...Migotka2107 napisał:U mnie zaświadczenie od psychologa zawierało ocenę sprawności intelektualnej, opis osobowosci (czy prawidłowa czy nie), i stwierdzenie czy jestem zdolna do służby czy nie... Później psychiatra podczas badań również wystawiał opinie czy jestem zdolna czy nie - miałam mu przedłożyć zaświadczenie od psychologa z okręgu![]()
melto1 napisał:W Lublinie też nie.
lol34 napisał:Dostałem telefon po psychologu żeby wstawić się w szpitalu MSWiA w Lublinie. Ktoś był tam ostatnio? Czego się tam spodziewać, są jakieś zmiany ze względu koronawirusa?