O
onlinegierki
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 22
Właśnie nie mogę znaleźć na forum tej informacji;/ A pobierając skierowanie nie zapytałem się. Zadzwonię jutro i dopytam Pani, która mi przekazała to skierowanie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pewnie, przynajmniej od razu będzie pewne infoonlinegierki napisał:Właśnie nie mogę znaleźć na forum tej informacji;/ A pobierając skierowanie nie zapytałem się. Zadzwonię jutro i dopytam Pani, która mi przekazała to skierowanie
Psychiatra już do obiegowki ? W moim przypadku to była bardzo luźna rozmowa... Standardowe pytania czemu służba, o zdrowie psychiczne, obniżenia nastroju, leczenia i konsultacje psychiatryczne... (okręg poznański) PowodzeniaMardra0969 napisał:Jestem po rozmowie, testach i psychologu. Dostałem skierowanie na komisje lekarską Podpowie ktoś jak wygląda rozmowa z psychiatrą?? Okręg bydgoski.
Marek19852 napisał:A i nie współczuję
Mardra0969 napisał:Jestem po rozmowie, testach i psychologu. Dostałem skierowanie na komisje lekarską Podpowie ktoś jak wygląda rozmowa z psychiatrą?? Okręg bydgoski.
ResoNika napisał:Jeśli będziesz miał możliwość wyboru psychiatry to Nowosielski jest ok, krótka wizyta. Pytania co lubisz robić, czy masz hobby, jakie masz plany na dalsze życie i tyle
Mardra0969 napisał:Wiesz może jaki jest czas oczekiwania na wizytę??
ResoNika napisał:A masz już obiegówkę?
Mardra0969 napisał:Jeszcze nie... Na razie mam skierowanie do poradni na Kopernika
A jesteście z tego samego okręgu ?wonder_a napisał:Długo czekałeś na skierowanie po psychologu? Idziesz tym tokiem co ja i czekam już trochę...
A badania psychologiczne miałeś w okręgu na Wałach? Teraz listownie powinna przyjść opinia z badania psychologicznegoMardra0969 napisał:Jeszcze nie... Na razie mam skierowanie do poradni na Kopernika
Ja okręg bydgoski a Wonder...?????Migotka2107 napisał:A jesteście z tego samego okręgu ?
ResoNika napisał:A badania psychologiczne miałeś w okręgu na Wałach? Teraz listownie powinna przyjść opinia z badania psychologicznego
Mardra0969 napisał:Myślałem że psychol wysyła opinie bezpośrednio do poradni...jestem po testach dwa tygodnie i żadnej poczty od psychologa nie ma![]()
To u mnie jeszcze inaczej psychologa miałam i za 4dni mi przyszło skierowanie na badania do mswia o opinię przesłali do mswia.Mardra0969 napisał:Myślałem że psychol wysyła opinie bezpośrednio do poradni...jestem po testach dwa tygodnie i żadnej poczty od psychologa nie ma![]()