Praca w Służbie Więziennej - V

• Autor wątku Autor wątku Marek19852
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Właśnie nie mogę znaleźć na forum tej informacji;/ A pobierając skierowanie nie zapytałem się. Zadzwonię jutro i dopytam Pani, która mi przekazała to skierowanie

onlinegierki napisał:
Właśnie nie mogę znaleźć na forum tej informacji;/ A pobierając skierowanie nie zapytałem się. Zadzwonię jutro i dopytam Pani, która mi przekazała to skierowanie
Pewnie, przynajmniej od razu będzie pewne info 😉

Jestem po rozmowie, testach i psychologu. Dostałem skierowanie na komisje lekarską Podpowie ktoś jak wygląda rozmowa z psychiatrą?? Okręg bydgoski.

Mardra0969 napisał:
Jestem po rozmowie, testach i psychologu. Dostałem skierowanie na komisje lekarską Podpowie ktoś jak wygląda rozmowa z psychiatrą?? Okręg bydgoski.
Psychiatra już do obiegowki ? W moim przypadku to była bardzo luźna rozmowa... Standardowe pytania czemu służba, o zdrowie psychiczne, obniżenia nastroju, leczenia i konsultacje psychiatryczne... (okręg poznański) Powodzenia 😉

Jeśli będziesz miał możliwość wyboru psychiatry to Nowosielski jest ok, krótka wizyta. Pytania co lubisz robić, czy masz hobby, jakie masz plany na dalsze życie i tyle ;)

Marek19852 napisał:
A i nie współczuję

Następnym razem napisz, że są to odpowiedzi jakie Ty zaznaczyłeś a nie odpowiedzi jakie powinny być zaznaczone. Akurat w tym przypadku odpowiedź, iż nie współczujesz świadczy o Twoim niskim poziomie empatii. Niski poziom empatii akurat nie jest mile widziany w przypadku ubiegania się o pracę do formacji jaką jest SW.

Mardra0969 napisał:

Jeśli będziesz miał możliwość wyboru psychiatry to Nowosielski jest ok, krótka wizyta. Pytania co lubisz robić, czy masz hobby, jakie masz plany na dalsze życie i tyle

ResoNika napisał:
Jeśli będziesz miał możliwość wyboru psychiatry to Nowosielski jest ok, krótka wizyta. Pytania co lubisz robić, czy masz hobby, jakie masz plany na dalsze życie i tyle

Wiesz może jaki jest czas oczekiwania na wizytę??

Mardra0969 napisał:
Jeszcze nie... Na razie mam skierowanie do poradni na Kopernika

Długo czekałeś na skierowanie po psychologu? Idziesz tym tokiem co ja i czekam już trochę...

W moim wypadku było tak, że przed rozmową z psychologiem odbiera się obiegówkę a po rozmowie z psychologiem szedłem do recepcji z obiegówką i od razu otrzymałem skierowanie na badania. Nie wiem jednak jak długo można ogarniać lekarzy

wonder_a napisał:
Długo czekałeś na skierowanie po psychologu? Idziesz tym tokiem co ja i czekam już trochę...
A jesteście z tego samego okręgu ?

A jest może ktoś z okręgu warszawskiego?

Mardra0969 napisał:
Jeszcze nie... Na razie mam skierowanie do poradni na Kopernika
A badania psychologiczne miałeś w okręgu na Wałach? Teraz listownie powinna przyjść opinia z badania psychologicznego

ResoNika napisał:
A badania psychologiczne miałeś w okręgu na Wałach? Teraz listownie powinna przyjść opinia z badania psychologicznego

Myślałem że psychol wysyła opinie bezpośrednio do poradni...jestem po testach dwa tygodnie i żadnej poczty od psychologa nie ma 🤔

Mardra0969 napisał:
Myślałem że psychol wysyła opinie bezpośrednio do poradni...jestem po testach dwa tygodnie i żadnej poczty od psychologa nie ma 🤔

Ja inne okręg, ale tok ten sam całego 'postępowania'. I też mi zaraz stuknie 2 tygodnie i poczty nie ma.

Mardra0969 napisał:
To u mnie jeszcze inaczej psychologa miałam i za 4dni mi przyszło skierowanie na badania do mswia o opinię przesłali do mswia.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót