forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 517
wonder_a napisał:Migotka czyść wiadomości![]()
Możecie przestać szczebiotać tutaj??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wonder_a napisał:Migotka czyść wiadomości![]()
forg napisał:Możecie przestać szczebiotać tutaj??
forg napisał:To jest forum. Forum prawne. Nie czat. Ktoś tu zajrzy by poszukać info o służbie i będzie czytał o czyszczeniu ....
Migotka2107 napisał:Jeżeli będzie chciał znalesc
Migotka2107 napisał:Tak jak piszesz, to forum które ma służyć wymianie informacji - a nie wylewaniu swojej żółci i niezadowolenia, z Bog jeden wie czego...
forg napisał:"znaleźć". Ja doprowadzę do tego - dyktando podczas testu sprawdzającego.
Wymianie informacji o tym kto co wyczyścił czy nie wyczyścił??
forg napisał:"znaleźć". Ja doprowadzę do tego - dyktando podczas testu sprawdzającego.
Wymianie informacji o tym kto co wyczyścił czy nie wyczyścił??
m1o napisał:Witam,wszystkich tydz temu złożyłem dokumenty i miałem już rozmowę w ZK taką wstępną, Panowie powiedzieli ze wezmą moje podanie i wezmę udział w dalszej rekrutacji, mam parę pytań, teraz dostanę telefon i umówię się na rozmowę kwalifikacyjna tak?, kolejny etap to będzie test sprawności fizycznej i wiedzy? razem w tym samym dniu ?, później jest psycholog ? czy jak to wygląda?, jakie pytania padają u psychologa i rozmowie kwalifikacyjnej?.
Pozdrawiam.
Nie wiem czy było tak wcześniej ale wyglądało to tak, zadzwoniłem do kadr umówiłem się na spotkanie na dana godzinę, Pan z kadr powiedział że będzie rozmowa w ZK tam gdzie składałem podanie, taka ogólna zeby poznać kandydata, po przejściu tej rozmowy powiedzieli mi że wyślą moje papiery i ze będę brał udział w rekrutacji i że mam czekać na telefon. Czyli test wiedzy jest razem z rozmową kwalifikacyjną dobrze wiedzieć, jest jakaś baza pytań odnośnie tego testu?Migotka2107 napisał:Ta rozmowa wstępna była z komisją czy jak ?Jeżeli dostaniesz zaproszenie do kolejnych etapów - to za pośrednictwem kadr, sam się nie umawiasz
Co testów sprawnościowych i psychologicznych, nigdy mi się nie zdarzyło żeby były tego samego dnia... Za to test wiedzy był bezpośrednio przed rozmową kwalifikacyjną
Pytania na rozmowie kwalifikacyjnej sa zazwyczaj bardzo ogólne - jakie masz doświadczenia zawodowe, dlaczego chcesz pracować w służbie... Co możesz o sobie powiedzieć itd.
u psychologa - wypełniasz testy i rozmawiasz z psychologiem
Powodzenia w procesie rekrutacji
![]()
m1o napisał:Nie wiem czy było tak wcześniej ale wyglądało to tak, zadzwoniłem do kadr umówiłem się na spotkanie na dana godzinę, Pan z kadr powiedział że będzie rozmowa w ZK tam gdzie składałem podanie, taka ogólna zeby poznać kandydata, po przejściu tej rozmowy powiedzieli mi że wyślą moje papiery i ze będę brał udział w rekrutacji i że mam czekać na telefon. Czyli test wiedzy jest razem z rozmową kwalifikacyjną dobrze wiedzieć, jest jakaś baza pytań odnośnie tego testu?
m1o napisał:Poszukałem trochę na forum, mniej więcej takie pytania ?
Wybory do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej są
Sejm i Senat są wybierane na kadencje
Władzę ustawodawczą w Rzeczypospolitej Polskiej sprawuje(ą)
Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej jest wybierany na kadencję
Stan wyjątkowy, w razie zagrożenia konstytucyjnego ustroju państwa, bezpieczeństwa obywateli lub porządku publicznego, na części albo na całym terytorium państwa, może wprowadzić
Budżet Rzeczypospolitej określa
Na prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej może być wybrany obywatel polski, który najpóźniej w dniu wyborów kończy
W którym roku uchwalono Konstytucję Rzeczypospolitej Polskiej?
Najważniejszym aktem prawnym w Polsce jest
co widnieje na godle kto napisal slowa hymnu
Ilu członków liczy Sejm/Senat
Data uchwalenia Konstytucji
Ile trwa kadencja w Parlamencie Europejski
Data stan wojenny
Kto sprawuje władzę wykonawczą
Czy finansowanie partii politycznych jest jawne
Pozdrawiam.
lalunia37 napisał:Witam po przerwie. Dostałem telefon że we wtorek mam się zgłosić na komisję. Okręg poznański. Między 7.30 a 9.00 mam być. Już zaczynam się bać![]()
Rozumiem - czyli całe bieganie jeszcze przed Tobąlalunia37 napisał:Dostałem telefon że że skierowaniem mam iść do lekarzy. Zarejestrować się w podanych godzinach i już. Chciałbym mieć to już za sobą. Nie ważne jaki wynik