S
Somat
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 13
Równoważnik za brak mieszkania dopiero w służbie stałej przysługuje
Trzeba tylko wniosek i oświadczenie złożyć 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak w stałej , ok dziękiSomat napisał:Równoważnik za brak mieszkania dopiero w służbie stałej przysługujeTrzeba tylko wniosek i oświadczenie złożyć
![]()
Pimp29 napisał:Witam, w ankiecie personalnej zupełnie nieświadomie pominęłam jedno miejsce zatrudnienia, miesiąc na umowę zlecenie. Czy to będzie miało znaczenie? Czy wszystkie informacje w ankiecie są bardzo dokładnie weryfikowane? Czy np można spodziewać się telefonu do aktualnego pracodawcy?
Pewnie zależy od okręgu. U nas pytaliLatan88 napisał:Pytanie do osób które starały się na stanowisko wychowawcy. O co pytano na rozmowie oprócz standarowych pytan. Interesuje mnie czy były pytania typowo z dziedziny resocjalizacji.
A jakieś przykładowe pytanie można prosić?ResoNika napisał:Pewnie zależy od okręgu. U nas pytali
Latan88 napisał:A jakieś przykładowe pytanie można prosić?
Potwierdzam, u mnie były podobne pytaniaResoNika napisał:Prosić zawsze możnaA czy prośba spotka się z pozytywnym rozpatrzeniem to już inna sprawa
![]()
głowie kkw tyczące się działu penitencjarnego. Prawa skazanego, nagrody, kary, typy zakładów itd Padały też pytania ogólne o MS, kto jest aktualnym Minstrem, kto odpowiada za SW
ResoNika napisał:Prosić zawsze możnaA czy prośba spotka się z pozytywnym rozpatrzeniem to już inna sprawa
![]()
głównie kkw tyczące się działu penitencjarnego. Prawa skazanego, nagrody, kary, typy zakładów itd Padały też pytania ogólne o MS, kto jest aktualnym Ministrem, kto odpowiada za SW
Latan88 napisał:Dzięki bardzo![]()
m1o napisał:Witam wszystkich, co do samego testu, to pytania sam podałem parę stron wcześniej sam przeszukałem forum i znalazłem to co było, w czwartek mam test sprawności po ponad miesiąc czekania, ciężko jest go zdać?z tego co widziałem i czytałem to chyba nie... Ale lepiej zapytac was. W tygodniu staram się biegać i jeździć na rowerze, dzisiaj metrówka sprawdziłem ile skocze tak z ciekawości było ponad 2m, ilość pkt wpływa na rekrutacje na teście sprawności?, mnie nie poinformowaali ile miałem pkt za test i rozmowę kwalifikacyjną.
Zdać to chyba zdam za sam skok z miejsca bym miał 4 pkt i piłkę Lekarska 6, czyli wychodzi 10 pkt a na zaliczenie potrzeba 9 pkt, trzeba dać z siebie maksa, tak z ciekawości ile mieliście pkt?ResoNika napisał:Myślę, że testu nie jest ciężko zdać ale to wszystko zależy jaka kto ma kondycję fizyczna. Nie znamy Cie więc nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć czy Go zdasz. Jest jednak rozporządzenie, które określa punktację konkretnych etapów testu sprawności. Odpowiadając na kolejbe pytanie,:tak. Test sprawności ma wpływ na całą punktację. Różni się ona również dla konkretnych kategorii wiekowych i płci. Jeśli chodzi o punktację poznasz ja dopiero w liście rankingowej
Areszt śledczy albo zk fordon.ResoNika napisał:Strasz się do jakieś konkretnej jednostki w okręgu bydgoskim?
m1o napisał:Zdać to chyba zdam za sam skok z miejsca bym miał 4 pkt i piłkę Lekarska 6, czyli wychodzi 10 pkt a na zaliczenie potrzeba 9 pkt, trzeba dać z siebie maksa, tak z ciekawości ile mieliście pkt?
Latan88 napisał:Areszt śledczy albo zk fordon.
A Ty już po calym procesie rekrutacji?