B
Bartezzpro
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 52
Czyli miałeś jednoosobowa komisję?? U mnie było 3 kobietki i 2 facetow
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bartezzpro napisał:Czyli miałeś jednoosobowa komisję?? U mnie było 3 kobietki i 2 facetow
Klik196 napisał:Witam, czy ktoś z was miał planowane przyjęcie do służby w połowie miesiąca?
W takim przypadku jak wygląda ta pierwsza wypłata,w pierwszym dniu służby? Jak wygląda pierwszy dzień służby? Pozdrawiam
Radolin napisał:Sam nie wiem co myśleć w sumie nie pytali mnie zawiele, była już póżna godzina i spieszyło im się już, mam czekać na informacje do 2 tygodni mi powiedzieli.
Bartezzpro napisał:Cześć, dostałeś jakaś odpowiedź z SW?
Radolin napisał:Nie, jeszcze cisza a u Ciebie?
Bartezzpro napisał:Tez cisza, mieli dać znać do tygodnia czasu a tydzień minął w środęmoże Boże ciało i dlatego im się przedłuża .. zobaczymy
lol34 napisał:Cześć, przeszedłem pomyślnie rekrutacje do SW teraz czekam na telefon. Co w przypadku gdy minie mi rok czekania i nie dostane telefonu? Musze powtarzać cały proces rekrutacji od nowa?
Odpaść od razu można nie zaliczając któregoś elementu testu sprawnościowego lub na psychotestach. Rozmowa i test wiedzy to raczej wstępne etapyrataj109 napisał:Witajcie, mam pytanko. Czy po rozmowie wysyłają pismo/dają znać telefonicznie nawet jeśli kandydat nie przechodzi dalej?
Pozdrawiam
Nerd napisał:Siemka, pytanie odnośnie dodatku służbowego. W rozporządzeniu MS w sprawie dodatku służbowego szeregowy ma 790 brutto. Jak to wygląda w "prawdziwym" świecie?