Prawo Jazdy W Czechach-2013

• Autor wątku Autor wątku mpol67
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja jestem niby zapisany na 13-14-15 kwietnia... kontakt był dopóki nie wpłaciłem zaliczki potem juz zero odpowiedzi ;/ czekam do 5 kwietnia jak nie dostane zadnej odpowiedzi .. to wjezdzam na te katowice... jakis adres jest to po nitce do kłebka sie dojdzie... srał pies te 2 stówy ale nikt wała nie będzie zemnie robił ...

Zastanawia mnie jedno - czy użytkownik forum Chief87 nie jest przypadkiem tym człowiekiem co niby organizuje to prawko w Czechach. Jakoś tak bardzo zachwala ta firmę i daje namiary na stronę, ale jak prosi się o jakieś namiary tel do tego gościa po tym jak ludzie zaczęli pisać że to fake to się nie odzywa ani nie odpisuje na priva. Zastanawiające. Może tego Babaki można nie znaleźć w necie bo tak naprawdę to nic o nim nie ma, ale Chief87 na 100% można. Poza tym jego post jest z dn. 11.02.2013 - nic o tej "firmie" w necie nie można znaleźć wcześniej tylko właśnie wszystko co jest to od 11.02.2013. To tylko takie moje podejrzenie.

mnie zastanawiało przed wpłatą jedno a mianowicie ... jesli to wałek to czemu nikt nie pisze ze został oszukany? ;/ teraz juz wiem ze strona chodzi od niedawna.. zaczeły sie niby wyjazdy i koleś zwinoł interes a teraz wszystko wypływa na światło dzienne ;/ ja wiem kto robił te strony więc ktos mu zlecenie dał .... dojde do niego szybciej niz koles mysli... jesli gosc mysli ze zrobił sobie szybki biznes na łatwe pieniądze to sie grubo myli .. Ja mu napewno nie odpuszcze i znajde go ... a pieniądze w zębach odda!!!

Witajcie,ja też dałem sie na to nabrać,nawet w internecie znalazłem ,pod tym adresem w Katowicach jest firma ,ale o prawach jazdy w Czechach nikt tam nie słyszał,także myślę ,że zostaliśmy wyrolowani.Ja mam termin na początek maja,ale jeżeli komuś uda się rzeczywiście wyjechać to prosze o napisanie ,bo może by nas to uspokoiło.200zł na wielu osobach to konkretna kasa,ja na pewno tego nie odpuszczę,sprawę zgłoszę na policję.Myślę ,że dobrze by było to zgłosić zbiorowo.Od momentu wpłaty zaliczki kontakt się urwał tak jak we wszystkich wypadkach tu opisanych

gdyby chociaz 20 osob było chetnych pojsc razem na policje to wtedy moze by zaczeli cos działac ... tak jak kazdy pojdzie z kwotą 200 zł to minie jakis czas i napisza ci ze sprawa umozona z braku wykrycia sprawcy lub małej szkodliowsci spolecznej czynu ;/

Napisałem do Ciebie na priv(Barman24),ale może nie doszło.W każdym razie jak byś dostał wiadomość od tego Babaki i jeżeli Twój kurs dojdzie do skutku to daj znać.Ja wczoraj do niego pisałem ale odpowiedzi oczywiście nie ma,jeżeli to będzie konieczne oczywiście dołącze sie do złapania tego gościa.

Panowie, ja oczywiście też się dołączę, jeśli nie będzie to wymagało jakichś podróży itp., bo jestem w ciąży i nie chcę się niepotrzebnie forsować.
Miałam jechać 20.kwietnia.

Ja mam wyjazd na 20 kwietnia . Jestem w tej samej sytuacji jak WY .Dajcie znać jak będziecie chcieli zbiorowo iść zgłosić sprawę na policje . Idę z Wami . Jak będzie trzeba to sami znajdziemy tego oszusta . :mad:

No to wpadłam .... Również wpłaciłam 200 zl. i od 14 dni czekam na jakiegoś e-maila ale się chyba nie doczekam mój nr. kursu to 040413. Wyjeżdżam do Francji w maju i pilnie potrzebuję zdać prawo jazdy. Jeżeli do kogoś odezwie się Pan PAVEL BABAKA proszę o kontakt.

Podłączam sie pod proźbę osoby wyżej ... Jestem zapisany na ten sam kurs ... Jak ktoś ma z nim kontakt niech da znać ... Pozdrawiam

Po wielu próbach skontaktowania się z tym Panem dzisiaj postanowiłam, że wyślę wiadomość poprzez moje konto w Mbanku wiem irracjonalny pomysł, ale bardzo wierzę, że się uda .. Potrzebuję tego prawka jeżeli znajdzie ktoś kontakt do kogoś innego proszę o kontakt .

Syn zapisał się na kurs 20 kwietnia, zero odpowiedzi. Podpisuję się pod prośbą o kontakt, jeżeli będzie trzeba to i pod zgłoszeniem sprawy na policję.

Musimy się zastanowić czy tę sprawę zgłosić teraz na Policje,czy poczekać aż odezwie się ktoś kto ma najbliższy termin i czy dostał od tego gościa jakieś powiadomienie,ale czy za dwa ,trzy tygodnie nie będzie już na tyle późno,że nikt go już nie namierzy.Zastanawiam się czy te terminy marcowe nie były fikcyjne,bo jak na razie wypowiadają się tu tylko osoby z terminami z kwietnia lub jak ja z maja.Jeden z kolegów ma tu termin na 15 kwietnia więc powinien dostać od Babaki informację około 5 kwietnia,tylko czy to dla sprawy nie jest za późno,w każdym razie ja tego nie podaruje i choćby nic z tego nie było i tak zgłoszę to na Policję,tylko mam dylemat kiedy to zrobić.Ale muszę tez przyznać ,że manewr z dodatkowym terminem na kwiecień był niezły( i ta obniżka aż o 600 złotych),to mi dało dużo do myślenia ,ąle byłem już po wpłacie zaliczki więc było jaz za poźno.

Jeśli ktoś z was na termin na początek kwietnia , a ten cały Pawev Babaka się do niego nie odezwie to niech da znać ... Myśle , że najlepiej będzie jak wszyscy zgosimy sprawę na policji w 1 czasie ... Ogólnie to tym dłużej czekamy tym gorzej dla nas ... Musimy wziaść sprawy w swoje ręce ... Na pewno mu tego nie podaruje ... Specjalnie wziołem 4 dni urlopu na ten wyjazd ... Pozdrawiam ... :mad:

Wydaje mi się, że Chief87 to sam ****. Może to on (ludzie czasem nie zmieniają nicków-sama bym nie wpadła, by nadać sobie taki nick)- znalazłam kogoś o takim nicku na portalu fotka.pl
Ciekawe,czy to ta sama osoba..

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Odnoszę takie samo wrażenie - szczególnie że pisałem do niego na priva a nie odpowiedział. Na fotka.pl wygląda na cwaniaka. A masz rację - ludzie często nie zmieniaja nicków, a jego nick jest nietypowy więc raczej małe prawdopodobieństwo aby 2 osoby miały taki sam.

Ja czekam do czwartku ... Jak się nie odezwie to zgłaszam sprawę na Policji ... I najlepiej niech wszyscy których oszukał zrobią to samo w możliwie najszybszym terminie ... Lepiej niech znajdzie go Policja przed Nami ... Pozdrawiam :mad::mad::mad:

dajcie linka do tego goscia na fotce...

Powrót