C
CarbonInC
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 76
Ale po co do sadu to chcesz wyslac?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
CarbonInC napisał:A to tak, zalaczasz xero i piszesz we wniosku, ze wszystko uregulowales oraz zrobiłeś kursy i badania.
CarbonInC napisał:To zależy od tego ile spraw w danym sądzie sie odbywa. Ja w mieście powiatowym czekałem 5 tygodni do rozprawy.
Witam, pytanie mam , czy wniosek do sądu był składana wcześniej, miesiąc przed upływem połowy kary?CarbonInC napisał:To zależy od tego ile spraw w danym sądzie sie odbywa. Ja w mieście powiatowym czekałem 5 tygodni do rozprawy.
mleko843 napisał:Witam, pytanie mam , czy wniosek do sądu był składana wcześniej, miesiąc przed upływem połowy kary?
Qazar napisał:Czy ktoś się orientuje jak mam wszystkie papierzyska ( Womp,psychotesty,kurs reedukacyjny,opinie z pracy , zapłacona grzywnę , opinia kuratora ) to muszę to wysyłać poczta do sądu czy istnieje w dobie dzisiejszej technologi złożenie tego wssytskiego przez jakąś platformę. E-sadownictwa ? Bo wiem że takowe istnieja.
Spidipidi napisał:Długo czekałeś na orzeczenie od momentu badan?
Pl4y napisał:Orientuję się ktoś gdzie mogę przedłużyć ważność badań z wompu? Jeśli minie ich termin?
Kto był Twoim orzecznikiem ? U mnie kobieta Bożek Sochacka. Ile czekałeś na orzeczenie ?Spidipidi napisał:Właśnie sam bym chciał na to odpowiedzi ,bo dostałem ważność na pół roku
Spidipidi napisał:Właśnie sam bym chciał na to odpowiedzi ,bo dostałem ważność na pół roku
tysiącepytań napisał:Kto był Twoim orzecznikiem ? U mnie kobieta Bożek Sochacka. Ile czekałeś na orzeczenie ?
oscar321 napisał:Badania kolejne możecie robić u siebie w mieście u zwykłego lekarza medycyny pracy. Nie ma tam nawet wątrobowych, jak wyniki u Ciebie w orzeczeniu?
Spidipidi napisał:Ja właśnie żadnych wyników nie dostałem,po prostu stwierdzenie o braku przeciwwskazań o tyle