Problemy kierowców jeżdżących na podwójnym gazie - cz. III

• Autor wątku Autor wątku Brunonz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Oczywiście chodizlo mini załączniki do wniosku jako xerokopie. Tak aby sąd widział że wszystkie inne formalności mam za sobą. Nie wiem czy to wpływa czy nie.

A to tak, zalaczasz xero i piszesz we wniosku, ze wszystko uregulowales oraz zrobiłeś kursy i badania.

CarbonInC napisał:
A to tak, zalaczasz xero i piszesz we wniosku, ze wszystko uregulowales oraz zrobiłeś kursy i badania.

Źle doprecyzowalem ;) I to wssytsko poczta polską wysyłam za potwierdzeniem odbioru np ? Czy da się to złożyć jakoś przez e-sad ? E-puap etc ?

Skladasz do sadu wniosek o zamiane odbywania kary, do ktorego wszystko zalaczasz. Robisz to za pomoca poczty.

Oki , dziękuję to wszystko jasne. Zastanawiam się ile w dobie pandemii sąd będzie to rozpatrywał jestem przygotowany na co najmniej 2 miesiące ;/ ale może może mile się zaskoczę gdyby było szybciej.

To zależy od tego ile spraw w danym sądzie sie odbywa. Ja w mieście powiatowym czekałem 5 tygodni do rozprawy.

CarbonInC napisał:
To zależy od tego ile spraw w danym sądzie sie odbywa. Ja w mieście powiatowym czekałem 5 tygodni do rozprawy.

Wow to mega szybko. Też bym tak chciał ^^ no może jest szansa też u mnie taka , też miasto powiatowe w sumie ;) Na decyzję o zaliczeniu kary ograniczenia wolności w postaci odbycia prac społecznych jak kurator złożył wniosek o zatwierdzenie przez sąd też czekalem dosyć krótko bo równo 3 tygodnie chociaż może to inne sprawy - chcoiaz powinno też być tak traktowane bo też rozprawa niejawna odnośnie tej decyzji niby była

CarbonInC napisał:
Witam, pytanie mam , czy wniosek do sądu był składana wcześniej, miesiąc przed upływem połowy kary?

Orientuję się ktoś gdzie mogę przedłużyć ważność badań z wompu? Jeśli minie ich termin?

mleko843 napisał:
Witam, pytanie mam , czy wniosek do sądu był składana wcześniej, miesiąc przed upływem połowy kary?

Ja złożyłem tydzień przed połową zakazu.

Qazar napisał:
Czy ktoś się orientuje jak mam wszystkie papierzyska ( Womp,psychotesty,kurs reedukacyjny,opinie z pracy , zapłacona grzywnę , opinia kuratora ) to muszę to wysyłać poczta do sądu czy istnieje w dobie dzisiejszej technologi złożenie tego wssytskiego przez jakąś platformę. E-sadownictwa ? Bo wiem że takowe istnieja.

Długo czekałeś na orzeczenie od momentu badan?

Czy mial ktos zabrana jedną kategorie a inne nie i czy dostaliście na wszystkie kod 69

Pl4y napisał:
Orientuję się ktoś gdzie mogę przedłużyć ważność badań z wompu? Jeśli minie ich termin?

Właśnie sam bym chciał na to odpowiedzi ,bo dostałem ważność na pół roku

Spidipidi napisał:
Kto był Twoim orzecznikiem ? U mnie kobieta Bożek Sochacka. Ile czekałeś na orzeczenie ?

Spidipidi napisał:

Badania kolejne możecie robić u siebie w mieście u zwykłego lekarza medycyny pracy. Nie ma tam nawet wątrobowych, jak wyniki u Ciebie w orzeczeniu?

tysiącepytań napisał:
Kto był Twoim orzecznikiem ? U mnie kobieta Bożek Sochacka. Ile czekałeś na orzeczenie ?

U mnie Tomasz Krzyżanowski ,czekałem tydzień na orzeczenie

oscar321 napisał:
Badania kolejne możecie robić u siebie w mieście u zwykłego lekarza medycyny pracy. Nie ma tam nawet wątrobowych, jak wyniki u Ciebie w orzeczeniu?

Ja właśnie żadnych wyników nie dostałem,po prostu stwierdzenie o braku przeciwwskazań o tyle

Spidipidi napisał:
Ja właśnie żadnych wyników nie dostałem,po prostu stwierdzenie o braku przeciwwskazań o tyle

A te badania w których wyszło Ci 75 alat dawno robiłeś?

Ja robiłem wczoraj badania prywatnie i wyszło mi 90 alat, reszta w normie, mam jeszcze miesiąc do badań, zobaczymy co będzie. Powiedziałem o tym rodzinnemu i przepisał mi heparegen. Może zbije

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót