E
Eragon1
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 64
Jakie
Tabletki?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Eragon1 napisał:JakieTabletki?
Zmień dietę, więcej warzyw mniej tłustego, pij dużo wody niegazowanej.Eragon1 napisał:JakieTabletki?
Eragon1 napisał:...badania z krwi nie wykażą że takie właśnie leki były spożywane?... Mam termin na poniedziałek.
Eragon1 napisał:Ggtp-46 Alt-29 Ast-31 co myślicie o takich wartościach? Można na spokojnie spróbować zrobić podejście do badań lekarskich...
Eragon1 napisał:...kukier na glukometrze naczczo 105... troszkę chyba wysoki. Trzeba być dobrej myśli
[/QUOTE
Dla pewnosci przed badaniem wypij sporo wody 1-1,5l zmnieszy to stezenie cukru we krwii.
mati9595 napisał:kornelia_jot Jaki miałaś wynik badania przy zatrzymaniu i na ile dostałaś zakaz?
Pytam bo chciałbym się dowiedzieć na jak długo sam dostanę zakaz.
kornelia_jot napisał:Jak już zdam egzamin (mam zgode na alkoblokade) to muszę wyrobić nowy dokument? Tzn.trzeba składać wniosek o prawo jazdy, zdjęcia itp?
Czy oddają mi stary blankiet, tylko wbijają tam kod 69?
No to gratulacje. Napiszesz jak to wygladalo? Jakie badania miales u neurologa i jaki wynik prob watrobowych? I czemu az 2 dni?Eragon1 napisał:Witam. Już jestem "PO" w womp-Kraków.Orzeczenie pozytywne, badania lekarskie ważne 5 lat. Trzeba być przygotowanym na dwa dni by to ogarnąć i mieć szczęście jeśli chodzi o terminy. W moim przypadku było fajnie bo poniedziałek i udało się zarejestrować na środę w tym samym tygodniu. Ogólnie nie jest źle, cierpliwość to podstawa oraz zdrowa wątroba!!!(czyt.próby wątrobowe).
Eragon1 napisał:Po kolei to tak:
Umówiony termin przez telefon zjawienie się w rejestracji, ankieta spowrotem do rejestracji dalej na badanie cukru z palca - glukometr w tym samym gabinecie co krew z żyły na próby wątrobowe. Potem do lekarza-w moim przypadku pani doktor-Wywiad,badanie wzroku,ciśnienie, osłuchanie, równowaga na jednej nodze palec do nosa,pani pisze obiegówkę w której kieruje na konsultacje psychologiczną i psychiatryczną wracam do rejestracji załatwia się termin na te badania to napewno będzie inny dzień. U psychologa wywiad różne badania potem pogadanka u psychiatry, na koniec czekanie do 13-tej. na orzeczenie i to był koniec! Aaa nie dowiesz Się jakie miało się wyniki...
mati9595 napisał:Jak długo czekaliście od zatrzymania przez policje do wydania wyroku?
Mnie zatrzymali 1 sierpnia zeszłego roku, a jeszcze nie dostałem.