Problemy kierowców jeżdżących na podwójnym gazie - cz. III

• Autor wątku Autor wątku Brunonz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
...badania z krwi nie wykażą że takie właśnie leki były spożywane?... Mam termin na poniedziałek.

Eragon1 napisał:
...badania z krwi nie wykażą że takie właśnie leki były spożywane?... Mam termin na poniedziałek.

Nie, to sa tabletki ziolowe. Daj znac jak wygladao badanie w poniedzialek.

Eragon1 napisał:
Ggtp-46 Alt-29 Ast-31 co myślicie o takich wartościach? Można na spokojnie spróbować zrobić podejście do badań lekarskich...

Próby wątrobowe eleganckie, zakładając że jednostką jest U/l (chyba, że masz inaczej). Zbadałbym sobie jeszcze cukier, bo tego też potrafią się czepić. A poza tym głowa do góry i do przodu! :-)

...kukier na glukometrze naczczo 105... troszkę chyba wysoki :(:(:(. Trzeba być dobrej myśli 😏😏😏

Kurde forum medyczne widze sie zrobiło. Co polecacie na zgage? ;-)

Eragon1 napisał:
...kukier na glukometrze naczczo 105... troszkę chyba wysoki :(:(:(. Trzeba być dobrej myśli 😏😏😏[/QUOTE
Dla pewnosci przed badaniem wypij sporo wody 1-1,5l zmnieszy to stezenie cukru we krwii.

Ostatnia edycja:
Jak już zdam egzamin (mam zgode na alkoblokade) to muszę wyrobić nowy dokument? Tzn.trzeba składać wniosek o prawo jazdy, zdjęcia itp?
Czy oddają mi stary blankiet, tylko wbijają tam kod 69?

kornelia_jot Jaki miałaś wynik badania przy zatrzymaniu i na ile dostałaś zakaz?

Pytam bo chciałbym się dowiedzieć na jak długo sam dostanę zakaz.

Witam. Już jestem "PO" w womp-Kraków.Orzeczenie pozytywne, badania lekarskie ważne 5 lat. Trzeba być przygotowanym na dwa dni by to ogarnąć i mieć szczęście jeśli chodzi o terminy. W moim przypadku było fajnie bo poniedziałek i udało się zarejestrować na środę w tym samym tygodniu. Ogólnie nie jest źle, cierpliwość to podstawa oraz zdrowa wątroba!!!(czyt.próby wątrobowe).

mati9595 napisał:
kornelia_jot Jaki miałaś wynik badania przy zatrzymaniu i na ile dostałaś zakaz?

Pytam bo chciałbym się dowiedzieć na jak długo sam dostanę zakaz.

Wszystko zależy od sądu. Ja miałam 1,2 promila i dostałam zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych na 3lata, 5tys.na fundusz(każdy dostaje) i coś bodajże 1700zl grzywny,czyli w zasadzie wyrok najniższy możliwy.

Ale nie ma co się sugerować.

kornelia_jot napisał:
Jak już zdam egzamin (mam zgode na alkoblokade) to muszę wyrobić nowy dokument? Tzn.trzeba składać wniosek o prawo jazdy, zdjęcia itp?
Czy oddają mi stary blankiet, tylko wbijają tam kod 69?

nowy dokument.

Eragon1 napisał:
Witam. Już jestem "PO" w womp-Kraków.Orzeczenie pozytywne, badania lekarskie ważne 5 lat. Trzeba być przygotowanym na dwa dni by to ogarnąć i mieć szczęście jeśli chodzi o terminy. W moim przypadku było fajnie bo poniedziałek i udało się zarejestrować na środę w tym samym tygodniu. Ogólnie nie jest źle, cierpliwość to podstawa oraz zdrowa wątroba!!!(czyt.próby wątrobowe).
No to gratulacje. Napiszesz jak to wygladalo? Jakie badania miales u neurologa i jaki wynik prob watrobowych? I czemu az 2 dni?

Jak długo czekaliście od zatrzymania przez policje do wydania wyroku?
Mnie zatrzymali 1 sierpnia zeszłego roku, a jeszcze nie dostałem.

Po kolei to tak:
Umówiony termin przez telefon zjawienie się w rejestracji, ankieta spowrotem do rejestracji dalej na badanie cukru z palca - glukometr w tym samym gabinecie co krew z żyły na próby wątrobowe. Potem do lekarza-w moim przypadku pani doktor-Wywiad,badanie wzroku,ciśnienie, osłuchanie, równowaga na jednej nodze palec do nosa,pani pisze obiegówkę w której kieruje na konsultacje psychologiczną i psychiatryczną wracam do rejestracji załatwia się termin na te badania to napewno będzie inny dzień. U psychologa wywiad różne badania potem pogadanka u psychiatry, na koniec czekanie do 13-tej. na orzeczenie i to był koniec! Aaa nie dowiesz Się jakie miało się wyniki...

Eragon1 napisał:
Po kolei to tak:
Umówiony termin przez telefon zjawienie się w rejestracji, ankieta spowrotem do rejestracji dalej na badanie cukru z palca - glukometr w tym samym gabinecie co krew z żyły na próby wątrobowe. Potem do lekarza-w moim przypadku pani doktor-Wywiad,badanie wzroku,ciśnienie, osłuchanie, równowaga na jednej nodze palec do nosa,pani pisze obiegówkę w której kieruje na konsultacje psychologiczną i psychiatryczną wracam do rejestracji załatwia się termin na te badania to napewno będzie inny dzień. U psychologa wywiad różne badania potem pogadanka u psychiatry, na koniec czekanie do 13-tej. na orzeczenie i to był koniec! Aaa nie dowiesz Się jakie miało się wyniki...

Cukier jaki miales? Bo pisales, ze 105 Ci kiedys wyszlo. Ja mam podobnie i ciekawy jestem czy przejdzie.

mati9595 napisał:
Jak długo czekaliście od zatrzymania przez policje do wydania wyroku?
Mnie zatrzymali 1 sierpnia zeszłego roku, a jeszcze nie dostałem.

A jaki miales wynik? Wykroczenie, czy wiecej? Mi wyrok zaoczny przy wykroczeniu przyszedl po 4 miesiacach.

[FONT=&quot]Nie pisz posta pod postem, przez 20 minut jest dostępna opcja -
edit.gif
Regulamin [/FONT][FONT=&quot]§8[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Cukier wyszedł 95 ale też nie powiedziała Mi pani jaką mają "magiczną granice" by wysłać na dodatkowe badania do Diabetologa. Ponoć stres strasznie podnosi wartość cukru. Mam zatrzymane na 5lat przy kontroli było 1.2% początek tego Września koniec zakazu.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót