C
CarbonInC
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 76
Po zakazie jezdzisz jak kazdy inny normalny kierowca.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
piotr1990@ napisał:Witam mam pytanie.17 lipca 2020 r policja zatrzymała mnie i wydmuchalem 0.30.sąd drugiej instancji warunkowo umorzył mi kare na dwa lata z zatrzymaniem prawa jazdy na rok.jednak sprawy tak sie ciągły że wyrok został wydany 3.sierpnia 2021 czyli prawo jazdy mialem zatrzymane w urzedzie ponad rok.czy wydadzą mi je czy bede musiał robic wszystko od nowa???
Teraz już nie ma uwalania na siłę.Pl4y napisał:Panowie a jak to jest z tymi egzaminatorami? Rzeczywiście będą nas uwalać na siłę? Bo raz słyszę tak a raz tak.
Że wiedzą że było zabrane za alko i dlatego będą się czepiać
Nie prawda. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. W wyroku powinna być informacja że okres zakazu prowadzenia pojazdów liczy sie od dnia w którym zatrzymano prawo jazdy i skoro w wyroku jest zatrzymanie na rok to oznacza że po uprawomocnieniu wyroku zakaz już nie obowiązuje i powinni Ci oddac prawo jazdy bez zadnego egzaminusesz86 napisał:Niestety egzamin bedzie konieczny. I musisz jeszcze poczekac az wyrok sie uprawomocni, ok 2 tygodnie od rozprawy.
1. TakMichu912 napisał:Przy składaniu dokumentów do starostwa żeby uzyskać pkk (psycholog, badania lekarskie, kurs reedukacyjny), trzeba zanieść też zdjęcie?
I drugie pytanie: Czy pkk dostaje się na miejscu?
piotr1990@ napisał:Czy w wompie wiedzą ile sie wydmuchało i na jaki okres zabrano prawo jazdy?? mam taką sytuacje że wydmuchalem 0.30 i to jest przestepstwo ale dostalem warunkowe umorzenie i prawko zabrane na rok i teraz zastanawiam sie czy nie powiedziec im ze popelnilem wykroczenie i dlatego na rok
robob110 napisał:Mnie sie wydaje że nie wiedzą. Zapytał lekarz sie mnie ile wydmuchałem itd. co można wywnioskować że nie wiedzą ile ale wiedzą za co. Dlatego wszystkich gnoją równo![]()