T
Tadzik89
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 36
Próby wątrobowe zrobione prywatnie ALT 17 AST 16 GGTP 15 glukoza 93 chyba można na spokojnie pójść na badania
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chyba nie to forum. To forum prawne a nie medyczneTadzik89 napisał:Próby wątrobowe zrobione prywatnie ALT 17 AST 16 GGTP 15 glukoza 93 chyba można na spokojnie pójść na badania
Ok, dziękibiezanow_123 napisał:Skoro trwa zakaz prowadzenia pojazdów to będzie to widoczne aż do jego zakończenia.
- Przepis prawny:
Art. 107 § 6
Jeżeli orzeczono środek karny, przepadek lub środek kompensacyjny, zatarcie skazania nie może nastąpić przed jego wykonaniem, darowaniem albo przedawnieniem jego wykonania. Zatarcie skazania nie może nastąpić również przed wykonaniem środka zabezpieczającego.
Do WOMP jak najbardziej. Zdrowy jak ryba. Jeszcze ciśnienie pomierz.Tadzik89 napisał:Próby wątrobowe zrobione prywatnie ALT 17 AST 16 GGTP 15 glukoza 93 chyba można na spokojnie pójść na badania
Długo ci zeszło w wompie w Rzeszowie na badaniach jak robiłeś? Idę we wtorek i niewiele em co mnie tam czekaPl4y napisał:Panowie jak wygląda to z kodem 01.06? Czy podczas kontroli policjant ma prawo sprawdzić jakoś czy mam soczewki? No bo nie życzę sobie żeby mi ktoś w oku grzebał.
Badanie dostałem na 15 lat a mam tak małą wadę że trochę szkoda mieć jakiś głupi kod w prawku.
Tadzik89 napisał:Długo ci zeszło w wompie w Rzeszowie na badaniach jak robiłeś? Idę we wtorek i niewiele em co mnie tam czeka
Pl4y napisał:Panowie czy jak pójdę na egzamin w soczewkach jakichś zerówkach, to egzaminator może się przyczepić? Bo kolejki u okulisty dwa miesiące w przód nawet prywatnie...
Za wysoki i zapewne wyślą cię na powtórkę badań albo nawet abyś zrobił próbę cukrzycową. Też kiedyś mi tak skoczył ale spowodowane było to piciem napojów słodkich i innej coca coli wieczorami przy komputerze. Skończyłem z ze słodkimi napojami i po 2 tygodniach miałem w wyniku 90.Tadzik89 napisał:Byłem wczoraj na badaniach orzeczenie dopiero przyjdzie pocztą mam podgląd do wyników przez internet wszystko w normie tylko mi glukozę wywaliło na 116 norma do 100 dwa tygodnie przed było w normie. Mogą się przyczepic do tej glukozy ?