L
lee001
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
Witam wszystkich, mam dwa pytania. Mój zakaz skończył się 16.09.2022, niestety cała papierologia ze skierowaniami się przeciągnęła ponieważ rozprawa odwoławcza odbyła się 23.08.2022. Badania psychologiczne oraz kurs mam już zrobione, ciekawą rzecz powiedział Pan podkomisarz na kursie, że generalnie starostwo powinno mi prawo jazdy oddać, a na doniesienie badań mam określony termin, prawda to?
Drugie pytanie dotyczy WOMP. Będę robił badania w Warszawie. Czy ktoś orientuje się czy za wykroczenie też kierują na badanie krwi?
Na stronie tego WOMP'u piszą aby wziąć ze sobą wszystkie dokumenty dotyczące sprawy, akt oskarżenia, wyrok itd. mają do tego prawo? Muszę to brać ze sobą? Nie otrzymałem tego z sądu więc czekałaby mnie kolejna wycieczka.
Drugie pytanie dotyczy WOMP. Będę robił badania w Warszawie. Czy ktoś orientuje się czy za wykroczenie też kierują na badanie krwi?
Na stronie tego WOMP'u piszą aby wziąć ze sobą wszystkie dokumenty dotyczące sprawy, akt oskarżenia, wyrok itd. mają do tego prawo? Muszę to brać ze sobą? Nie otrzymałem tego z sądu więc czekałaby mnie kolejna wycieczka.