Problemy z dodatkowapraca.com

• Autor wątku Autor wątku martatt
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Umowa zawiera jeden tylko zapis że zamawiający zobowiązuje się do udzielenia wszelkich wskazówek i wyjaśnień dotyczących wykonania: jeśli ich nie udziela umowa jest nieważna nie można wykonać dzieła o którym się nie ma pojęcia to tak jakby budować samochód który w rezultacie nie poleci jak samolot, jest to próba wyłudzenia i zastraszenia.

ciekawa jestem ile osób jeszcze nabierze się na "pozostało 14 miejsc"...

To jest tylko po to, by przyspieszyć decyzję, żeby ludzie w pośpiechu nie czytali tej krzywdzącej umowy...

A może zacytujesz nam te Ich iście artystyczne mail'owe wywody?

Ostatnia edycja:
posluchajcie mogli tez napisac ze jest to praca dla ludzi informatyków lub miłosników komputera,a nie praca łatwa dla wszystkich...moze taki koles umialby wlasnymi slowami konkretnie napisac o co w tym chodzi...niestety nie mialam pelnej świadomosci o jakie opisy chodzi...czyz nie prawda?nie moge aktywowac konta na pozew ale pamiętajcie o mnie i jak bedziecie pisac pozew to ja sie dopisuje tez...marttat zawiadom mnie wtedy

oto dwa maile od szanownego pracodawcy :D

Nie, to znaczy ze na swiecie jest stanowczo za duzo niedoedukowanych
niekompetentnych debili

Irytacja wynika z tego ze musze uzerac sie z balwanami. Zastraszyc?
Kodeks cywilne w lape i bedziesz kobieto wiedziala czym jest
zastraszanie i czym rozni sie od egzekwowania swojego w swietle prawa!

O ja to już mobbing kobieto kochana, na to też jest paragraf:)

pocahontasm napisał:
posluchajcie mogli tez napisac ze jest to praca dla ludzi informatyków lub miłosników komputera,a nie praca łatwa dla wszystkich...moze taki koles umialby wlasnymi slowami konkretnie napisac o co w tym chodzi...niestety nie mialam pelnej świadomosci o jakie opisy chodzi...czyz nie prawda?nie moge aktywowac konta na pozew ale pamiętajcie o mnie i jak bedziecie pisac pozew to ja sie dopisuje tez...marttat zawiadom mnie wtedy

Kochana, musisz skopiować całość tego linka który pojawił się w mailu, wkleić w pasku adresu, tam gdzie wpisujesz np.xxxx , klikasz enter i jesteś aktywowana :)

Co do tekstów to brak słów... Humor mi to poprawiło :)

Pan A.O. i jego pies ze skarpetą na pysku... mówię wam, jak mi jego profil na jednym z portali społecznościowych przypasował do profilu psychologicznego... i tekst: nienawiść dodaje mi skrzydeł... tak, teraz jestem pewna , że to on. Szkoda chłopaka. Coś mu w życiu nie wyszło...

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Zrób PrtSc profilu z tym hasłem, to będzie kolejny dowód:)

zrobiłam :)
a teraz mam już 300% pewności: po napisaniu tego, zniknęło zdjęcie psa i ten wpis padam ze śmiechu!!!
Czyli Pan A.O. nie robi nic , jak siedzenie i obsesyjne czytanie naszych wpisów. Kontrola nad postępem prac...

Ostatnia edycja:
też się na to dałem nabrać tydzień temu.nie zacząłem nawet nic robić z tych opisów bo nie miałem chwilowo (2 dni) dostępu do internetu i dostałem maila o karze umownej itd.napisałem im że nie mam fizycznej możliwości pracowania w serwisie ze względu na problem z logowaniem.
Wczoraj w nocy dostałem maila, że w takim razie to JA zrywam z nimi umowę i zostaje obciążony karą umowną...

po ilu dniach dostaliście groźby o sądzie itd?

czekaj, zaraz dostaniesz i Ty. Nie ominie Cię :) witamy w klubie :)

ja po dwoch tygodniach...***

i zdązyłam zrobic jakies 48 opisów ale zniechęciłam sie bo wysłali wiadomosc ze za krotkie i nie uznają

Sa jednoosobowe pseudofirmy ktore zyja z pewnych kruczkow prawnych i z tego zyja. Ok przepisy sa po to by je lamac. Jest jednak pewna roznica miedzy obejsciem prawa, a celowym naciagactwem w ktorym az razi od szantazu opierajacym sie na wplacie duzej kwoty, ktora jesli jutro nie bedzie wplacona to osiagnie trzykrotnosc tej sumy. Osoby ktore otrzymaly maile z pogrozkami, (bo tak to trzeba nazwac) - powinny dzielic sie miedzy soba nimi i stworzyc glowny zarys na potrzeby podania pana 'O' do sadu /sondu/. Tez mam ang. klawiature.

pocahontasm, generalnie jest wymóg te 800 znaków bez spacji, ale mniejsza o to- ten byś spełniła to inny by wymyślił, nasz pan i władca. Połechtało, A.O.? :) wielki brat patrzy... nie mogę się powstrzymać. Zaczynam czuć do niego jakąś chorą sympatię :) ciągle nas czyta i myśli o nas, czy to nie budujące?

i jeszcze korzystając z okazji przypominam o dopisywaniu się do listy osób gotowych wystąpić z pozwem zbiorowym.§ 10 regulaminu forum

Jak chcecie, to poinformujcie o sprawie prokuraturę. Po wydarzeniach ostatnich miesięcy może zacznie wreszcie traktować art. 286 karnego poważnie. W każdym razie nic nie ryzykujecie, kosztować to Was nic nie będzie.

uzasadnienie napisał:
Jak chcecie, to poinformujcie o sprawie prokuraturę. Po wydarzeniach ostatnich miesięcy może zacznie wreszcie traktować art. 286 karnego poważnie. W każdym razie nic nie ryzykujecie, kosztować to Was nic nie będzie.

Tak się zrobi.

Pocahontasm, chcialbym zapytac - skad masz ta wiedze ze za kazdym razem wygrywaja sprawe i w kazdym miescie? - zapytal chytrze... E.T.

Ah, jeszcze jedno - czy naprawde nie ma nikogo kto zostal poszkodowany wlasnie z Warszawy? Lub ma znajomego ktory moglby poprostu podskoczyc pod adres 'firmy' zamieszczony w regulaminie i sprawdzic siedzibe tej firmy?
Po wklejeniu adresu w przegladarke jest wszystko + mapa jak dojechac.

wiedzę mam od nich ze wygrywają sprawy w kazdym miescie i z kazdym tak mi napisano,są dobrze przygotowani...

A ja Ci napiszę, że wygrałam milion. Uwierzysz mi na słowo?
Chciałabym Państwu przypomnieć, że to forum prawne. Oznacza to m.in. że dyskutujemy o tematach związanych z prawem. Nie wylewamy tu żali i nie prowadzimy luźnych pogawędek.
Przypominam również, że zgodnie z naszym regulaminem, zabronione jest poszukiwanie na forum pomocy poza nim. Dotyczy to również podawania linka do pozwu zbiorowego.

Powrót