J
jerry23
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 050
a w kim?mala mi78 napisał:Oczywiście,że zakochana....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a w kim?mala mi78 napisał:Oczywiście,że zakochana....
tajemnica...jerry23 napisał:a w kim?
i nie jesteś w stanie pomóc co i jak dalej? Dziś ostatni dzień na wniesienie skargi.jerry23 napisał:aha, kojarzę
b Czyli co koleżanka musiała by teraz zrobić....kto tu zakochany,pisałam już gdzieś,że ma komornika na alimenty,chyba w tym poście.... ale nie jestem pewna,anie chce mi się już tego czytać,wystarczy,że wiecznie słucham....i piszę....http://forumprawne.org/komornik-postepowanie-egzekucyjne/484397-wycena-komornicza.htmljerry23 napisał:1. zbieg egzekucji powoduje że obie sprawy ma pierwszy komornik
co to dla koleżanki oznacza?rozumiem zajęcie z ruchomości? Czyli koleżanka sobie wręcz pogorszyła anie poprawiła sytuację.jerry23 napisał:w drugiej sprawie egzekucja co do wynagrodzenia jest wycofana i wówczas będzie dwóch komorników, ale że tak to ujmę - nie wchodzą sobie w drogę przy zajęciach
i kto tu jest zakochany?Ja teraz wzdycham do św.Mikołaja,może jak będę miła to przyjdzie do mnie i weźmie na kolankojerry23 napisał:ps. jak z tym zakochaniem, zdradzisz co to za obiekt westchnień?
dla ciebie mogę się przebrać za tego mikołaja...mala mi78 napisał:i kto tu jest zakochany?Ja teraz wzdycham do św.Mikołaja,może jak będę miła to przyjdzie do mnie i weźmie na kolanko![]()
Mikołaj z Rzeszowa czy Irkucka (o ile pamięć nie myli)?jerry23 napisał:dla ciebie mogę się przebrać za tego mikołaja..
Prokura NIE ale komornik działający na zlecenie Prokury. Jakie to kuź.. pogmatwane wszystko.mala mi78 napisał:Który komornik teraz jest pierwszy...ten co od ładnych paru lat prowadzi egzekucję w sprawie alimentów czy ten z Warszawy bo jako pierwszy zajął wynagrodzenia?