marian.pazdzioch
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 6 668
Może. I doradzam zachęcanie Ultimo do takiego wpisuSyphar napisał:Nie może.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może. I doradzam zachęcanie Ultimo do takiego wpisuSyphar napisał:Nie może.
rozapcp napisał:Mogliby jeszcze napisać, że oczekuja od Ciebie hipopotama. Tez bys sie przejmowała?
marian.pazdzioch napisał:W zwykłym sądzie też można dołączyć jakieś spreparowane kserówki, więc po prostu demonizujesz. Wystarczy wnieść sprzeciw, co jest gwoździem programu.
marian.pazdzioch napisał:Może. I doradzam zachęcanie Ultimo do takiego wpisuA potem ostra jazda o zadośćuczynienie pieniężne
Kilka tys zł z regułymarianna222 napisał:Jakiego rzedu kwoty wchodza w gre
Nie do końca chyba mnie zrozumiałeś. Może, bo jak zechce to wpisze - ale nie wolno i grozi to konsekwencjami prawnymiSyphar napisał:Ale nie, @marian.paździoch, nie może, bo jakby mogło, to by się nie wygrywało po takiej akcji odszkodowań.
Krótko mówiąc ja też mogę teoretycznie zrobić coś nielegalnego, ale mi nie wolno. Więc ew. odpowiedź mogłaby brzmieć: nie wolno im.
lileczka24 napisał:U mnie to samo tylko problem w tym ze cala korespondencja przychodzi na stary adrws i pajieńskie nazwisko...co bedzie jeżeli nie odbiora mi pisma (mysle tu o pismie z sądu) a na poczcie nie wydadza?
Właśnie zarobiłaś kilka tysięcy. Kwestia dobrze to rozegrać.I doradzam zachęcanie Ultimo do takiego wpisu A potem ostra jazda o zadośćuczynienie pieniężne