agulec15
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 222
raczej na to nie licz,ślub może poczekać a jeśli tak wam śpieszno to tak jak pisałam wcześniej,możecie to zrobić w ZK
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zależy dla kogo, gdyż listy sytuacji szczególnych jak na razie nikt nie stworzył i jeden sędzia/ dyrektor ZK przepustkę losową na ślub przyzna, a drugi nie, więc próbować to sobie można.kristel7 napisał:Na ślub nie dostaniecie przepustki losowej, gdyż to nie jest sytuacja szczególna.
Akte napisał:Zależy dla kogo, gdyż listy sytuacji szczególnych jak na razie nikt nie stworzył i jeden sędzia/ dyrektor ZK przepustkę losową na ślub przyzna, a drugi nie, więc próbować to sobie można.
Wystarczy, że napisałaś niemalże jako ekspert:kristel7 napisał:Ja nie napisałam, by nie próbowali, pewnie, że mogą...ale czy dostaną?wątpię.
żeby osoba zielona w tym temacie pomyślała sobie, że istnieje jakaś lista sytuacji szczególnych i że na tej liście ślubu nie ma.kristel7 napisał:Na ślub nie dostaniecie przepustki losowej, gdyż to nie jest sytuacja szczególna.
...
Przepustki losowe, jak sama nazwa wskazuje, można otrzymac np.w momencie śmierci bliskiej osoby i to nie zawsze...
No właśnie, tak samo jak nie wie, że ta którą Ty podajesz:kristel7 napisał:osoba zielona w tym temacie nie wie, że w ogóle istnieje jakaś lista sytuacji szczególnych...
jest błędna więc nie wprowadzaj ludzi zielonych w błądkristel7 napisał:Przepustki losowe, jak sama nazwa wskazuje, można otrzymac np.w momencie śmierci bliskiej osoby...
A wystarczyłoby tylko dodać np. słowo "raczej" - raczej nie dostaniecie itd.kristel7 napisał:Na ślub nie dostaniecie przepustki losowej
po czym wymieniłaś przykładowo śmierć bliskiej osoby czyli wyszło na to, że:kristel7 napisał:Na ślub nie dostaniecie przepustki losowej
Ło Matko! Czy tylko ja odebrałam ten post jako: "skoro na ślub nie dostaniemy, to co mamy zrobić żeby przepustkę losową dostać? Ślub nie jest nam potrzebny, potrzebna przepustka" ?vanessis1989 napisał:to na co mozna dostac losowke....wie ktos
kinolurek napisał:a jak można uzyskać przepustkę,
kinolurek napisał:po to chyba jest forum ??