G
Gosiazwarszawy
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Jezeli nie maja slubu,to obecnosc ojca dziecka jest konieczna...Czyli sama nic nie zalatwi..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
elwi198 napisał:Witam, mam pytanie dla bardziej doswiadczonych, maz zostal juz przewieziony do zk w jastrzebiu zdroj, ogolnie siedzi juz mesiac, mamy 9 miesieczna coreczke. Ja choruje na cukrzyce i wczoraj dzwoniac powiedzial mi ze jesli przyniose zaswiadczenie o chorobie moze mu zostac udzielona przepustka wczesniej podobno nawet juz, czy ktos spotkal sie juz z czyms takim? Dodam jeszcze ze cala kara meza to 1rok.
elwi198 napisał:przeciez tu nie chodzi o jakies ozdrowienie tylko o pobycie z rodzina, odciazenie psychiczne i nerwowe obu stron
nie mialam tego na mysli -tylko to ze zamiast przypadkowego podpitego glupka lepiej byloby zlapac i osadzic np.wlascicieli domow publicznych ktorych ponoc w polsce nie ma i nikt tam nic zlego nie robiforg napisał:Jasne. Funkcjonują nawet skazani, którzy czekają na wolne miejsce do odbycia kary. Plus do tego to, co napisał guest_user. I chyba sprawa jest jasna?
serduszko2011 napisał:Mam pytanie, jestem w ciąży na 12 października mam termin mój narzeczony siedzi od 1 sierpnia czy jest możliwe że dostanie w październiku przepustkę na narodziny dziecka