forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 516
niunia2803 napisał:witam jestem nowa tutaj , potrzebujem wzoru na przepustke losowa na slub
Ślub jako powód udzielenie przepustki? Ślub można przełożyć.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
niunia2803 napisał:witam jestem nowa tutaj , potrzebujem wzoru na przepustke losowa na slub
Gajana napisał:W takim razie to może Ty coś kombinowałaś, bo z Twoich wypowiedzi, które można tu wyczytać wynika, że chyba nie tylko się przyjaźnisz ze skazanym? No chyba, że nie wiesz, że na określenie trwałego związku kobiety i mężczyzny jest inny termin niż przyjaźńZa to z postów koleżanki jasno wynika, że jedyną więzią jaka łączy ją ze skazanym jest właśnie przyjaźń.
mysz821130 napisał:nic nie kombinowałam, tylko na podstawie listów do osadzonego nikt by nie wyczytał, że łączy nas cokolwiek więcej - nie pisałam, że się kochamy a nie muszę od razu biec i mówić, że jestem konkubiną
nie neguję tamtej przyjaźni tylko, że nie ja jedna dociekałam na czym ich przyjaźń polegała.....
mysz821130 napisał:więc trzymam kciuki żeby się Wam udało
spinca napisał:Oj, słabo coś trzymasz
Obecnie na tapecie mamy problem braku meldunku. Już nikomu nie przeszkadza, że nie jestem członkiem rodziny, teraz meldunek. Zapomniałabym, i negatywna opinia kuratora sprzed 15 miesięcy.
Ubawiło mnie najbardziej hasło wychowawcy, że prędzej WPZ dostanie niż przepustkę. Szczyt absurdu.
Słowem bym się nie odezwała gdybym usłyszała, że przyjaciel po prostu na taką nagrodę nie zasługuje. Wtedy trudno, masz czegoś chciał, chłopaku. Może te schody to forma sprawdzianu czy mu nerwy nie puszczą przy pierwszej przeszkodzie.... mam nadzieję, że takie są pobudki osób decyzyjnych w sprawie.
mysz821130 napisał:a temat mógł wypłynąć żeby sprawdzić Waszą przyjaźń - czy aby na pewno to tylko przyjaźń...bo przecież możecie coś wykombinować na tej przepustce...
spinca napisał:Napisałam pismo do dyrekcji ZK, dostałam w odpowiedzi pieśń pochwalną na temat pana osadzonego, jak to on się dobrze sprawuje, nie ma do niego zastrzeżeń, widoczny proces resocjalizacji, a przepustki na razie nie będzie, bo ZK obawia się, że zostanie ona wykorzystana niezgodnie z przeznaczeniem. I cześć pracy.
W sumie dla mnie ta opinia istotniejsza niż przepustka. Tyle, że to nie ja tam siedzę i mi łatwo przyjąć każdą decyzję zakładu.
martetta napisał:obawiają się że zostanie zle wykorzystana przepustka
ingab napisał:Dlugoterminowosc poprawnego zachowania , podstawą zaufania![]()
- nierozerwalnie ,z dłuterminowością ,niezaprzeczalnie...forg napisał:Raczej prezentowane poglądy i ich ugruntowanie.