I_Miss_You
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 122
zombie198222 a gdzie Twój siedzi?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zombie198222 napisał:A moj D nie jest nigdzie zameldowany, wywiad środowiskowy był robiony w miejscu zamieszkania i nie ma żadnych problemów z wychodzeniem na przepustki, więc różnie to bywa...
zombie198222 napisał:Wczesniej zanim wyjdzie na przepustke bedzie musial podac gdzie bedzie przebywal na przepustkach, ZK wysle pod ten adres kuratora i policje, aby zrobic wywiad srodowiskowy. Jak wyjdzie na przepustke powinien jak najszybciej zglosic sie na komisariat, ale ma czas do północy tego dnia którego wyszedł
marta222 napisał:zazwyczaj wszyscy jadą od razu się podpisać na komisariat jak wyjdą a potem już się nie trzeba tym przejmować i jest z głowy. co do wywiadu kuratora itd to niekoniecznie- u mnie nikogo nie było- wychowawca wysłał mi tylko ankietę do wypełnienia z pytaniami czy mój mąż pije i wynosi sprzęty domowei napisałam kartkę, że go odbiorę i tyle.
zombie198222 napisał:Dzielnicowy robi wywiad srodowiskowy, podobnie jak kurator, czasem tez zahacza o sasiadów, pyta czy znają XY czy sie nie awanturował, jakie maja o nim zdanie itp. U mnie policja akurat przyslala wezwanie, poszlam na komisariat i opowiedzialam im co chcieli, nie przyjezdzali do mnie do domu, ale w 95% przypadkow przyjezdzaja