Przepustka

• Autor wątku Autor wątku ASIA Ż
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
ale jesli byly juz wywiady to moze jest cien szaansy na przepustke??bo po co by to bylo,dac czlowiekowi nadzieje,a sprawa wyszla w sierpniu w zeszlym roku,tylko jeszcze jest w prokuraturze

malgo74 pociesze sie w naszym przypadku dostal przepustki,pierwsza 30 godzin no i teraz czekamy na nastepna

bluebell nie ma za co :)

malgo74 przepustke się nie dostaje jak jest sprawa w toku, no ale soro xxx24 mówi, że w jej przupadku chłopak nie mając jakiegoś wyrou dostał przepustke no to ja już nie wiem. pogubiłam się :D

Może się wypowie ktoś kto ma większe pojęcie o tym :)

dowiedzialm sie dokładnie dlaczego u nas byla ta przepustka,postepowanie jest zawieszne,sorry

A u mojego meza nie jest zawieszone tylko ,prokuratura jeszcze podobno nie zebrala wszystkich dowodow,Ale dziekuje za odpowiedzi,pozdrawiam

no to malgo74 nie licz na przepustke... musisz jeszcze wytrzymac...

Tylko zdziwlo mnie ze przeprowadzane byly te wywiady wyslne przez zk

Z własnego doświadczenia powiem, Mój mąż miał przepustki, jednak potem okazało się, że w prokuraturze jest prowadzone sledztwo i automatycznie przepustki cofnięto.

Też się nad tym zastanawiałam. Zk musi się zwrócić do uratora o przeprowadzenie tego wywiadu... Może ta sprawa Twojego męża jest "świeża"??

NIe nastawiaj sie Malgo teraz... Jak sprawa się zakończy to możecie się starać :):)

sprawa wyszla na swiatlo dzienne w sierpniu zeszlego roku,a moj maz byl juz od czerwca w zk.i do teraz sprawa jest jest w prokuratorze zbieraja dowody jeszcze

Może i ma to zależy od tego jaki ma wyrok, jaka grupe i ile juz siedzi.

Aczkolwiek uważam, że zarówno gwałcicieli jak i pedofili powinni wykastrować i nie wypuszczać do ludzi, ale nie mnie oceniać polskie prawo.

Mam dziewczyny pytanie, a mianowicie mój M. wychodzi jutro na pierwszą 30h przepustkę yupi ;-) i jadę go odebrać. Kiedy teraz można spodziewać się kolejnej, regulują to jakieś procedury i czy następna też będzie na 30 h???Z góry dziękuję.

Dziękuję Wam serdecznie ann0112 i wieczny_smutek a odpowiedź. Trzeba zatem czekać i znowu być cierpliwym. Prawo jest dla maluczkich a my tacy bezsilni ;-(

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót