J
jaimojimperatyw
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 239
Jeszcze jedno pytanie skąd mogę się dowiedzieć kiedy jest wyznaczony termin wokandy??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mychna napisał:nie specjalnie dla niego tylko kuratorka zalatwila tak zeby mial szyciej rozpatrzony wniosek i zeby mial szyciej komisje.....jak nie wiesz co to znacz to musisz sobie poczytac o tym. No wlasnie kurator od spraw wieziennictwa jego opinia sie liczy bo jezeli on nie przychyli sie do wniosku to sedzia tez sie nie przychyli i nie ma mowy o przerwie w karze .No niestety masz racje ze to nie gwarantuje wyjscia ale jezli nie sprubuje sie to sie nie dowie czy cos z tego wyszlo .
Mychna napisał:Martetta wiem co pisze bo bardzo duzo czytalam
Ależ piszesz bzduryMychna napisał:nie pisze bzdur
.Mychna napisał:kurator od spraw wieziennictwa

barbara87 napisał:Mój mąż miał wystawiana opinie kuratora kiedy starał się o odroczenie. Ale i tak tydzień pózniej go zatrzymaliwięc ta sama opinia będzie sie liczyła do przerwy w karze? Dobrze myśle? A może lepiej zadzwonic do tego kuratora i po prostu spytac:?:Bo myśle że jeśli będą zlecac nową opinie to może wszystko potrwac dłużej
![]()
Mychna napisał:Owieczka311 ta kuratorka tak mi sie przectawila wiec tak pisze. A potrafie czytac ze zrozumieniem i wiem bardzo dobrze co pisze i co czytam. Zrozum ze ta kuratorka ktura przyszla do mnie to przectawila sie jako kuratorka od spraw wieziennictwa moze i masz racje ze nie ma takiej, ale tak napisalam, poniewarz tak sie przectawila