A
Akte
RE: wniosek o udzielenie przerwy w odbywaniu kary
Drogi Gueście, wszystko co piszesz to Twoje jednoznaczne domniemania, a nie stwierdzenia, ja tylko poruszyłam tu pewien problem, nie pisałam nic o tym, że "żadna" itd.
k: I to poruszyłam problem, o którym Ty sam następnie napisałeś, pisząc o RPO.
W ogóle taka moja prywatna rada, zanim podejmiesz kolejną dyskusję, radzę nie tylko czytać uważnie czyjeś posty, ale i swoje
No i? Bo cóż to zmienia? Bo np. cóż z tego, że powodem braku dostępu do obowiązujących aktów prawnych jest np. ta niezaradność życiowa, gdy skutek jest taki sam?guest_user napisał:Pisząc o pewnej grupie osadzonych, miałem na myśli osoby pałające nienawiścią do administracji oraz osoby, które są niezaradne życiowo, to po pierwsze.
A któż na forum podał tak jednoznaczne stwierdzenie?guest_user napisał:Po drugie - Jedna osoba na forum, kimkolwiek by była, nie jest w stanie stwierdzić, że w zakładach karnych na terenie Polski na pewno żadna administracja nie udostępnia przepisów skazanym. Ja wiem, że są jednostki gdzie udostępnia je bez problemu, za darmo, i mam prawo sądzić, że takich przypadków jest dużo więcej. Zatem nie jest to żaden problem ogólny tylko jednostkowy.![]()
Drogi Gueście, wszystko co piszesz to Twoje jednoznaczne domniemania, a nie stwierdzenia, ja tylko poruszyłam tu pewien problem, nie pisałam nic o tym, że "żadna" itd.
W ogóle taka moja prywatna rada, zanim podejmiesz kolejną dyskusję, radzę nie tylko czytać uważnie czyjeś posty, ale i swoje