cedwah
Moderator
- Odpowiedzi
- 13 466
Najbardziej mi przypadł do gustu slogan "GWARANCJA WYGRANEJ do 1.000.000 zł" 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy ja dobrze rozumiem iż osoba która nie dostarczyła w odpowiednim terminie żądania wyłączenia jest wręcz "przykuta" do tej loterii bez szansy uwolnienia się z tej "przyjemności"?11. Uczestnik Loterii może zostać wyłączony z losowania nagród, jeśli przesłał pisemne
żądanie potwierdzające chęć wyłączenia z losowania nagród. O terminie dostarczenia
przesyłki decyduje data stempla pocztowego, z zastrzeżeniem, iż pod uwagę będą brane
przesyłki zawierające prawidłową datę stempla pocztowego (tj. do dnia 20.12.2010 roku),
które wpłyną do Organizatora Loterii w formie przesyłki pocztowej poleconej nie później
niż do dnia 31.12.2010 roku.

Kerimus napisał:Firma roztropnie umieściła w swych materiałach zastrzeżenia np. "jeśli okażesz się zwycięzcą."
To zastrzeżenie - jak dla mnie - jest umieszczone w taki sposób żeby się specjalnie nie rzucało w oczy.