Colder
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 10 770
Ostatnie 20 postów zostało usunięte. Jak mi będziecie wklejać to co dostaliście od pobieraczka co zostało już wiele razy tutaj wklejane i wyjaśniane to świadczy tylko o Was. Tak samo jak nie czytacie regulaminów tak samo nie czytacie tego wątka.
Więc zamiast pisać co róż to samo, to skupcie się proszę na czytaniu od początku tego tematu.
NIC nie płacić i tyle, było już wiele razy mówione. Macie prawo do 3 m/c do odstąpienia od umowy - gdyż nie potwierdzili tego na piśmie i nic tego nie zmieni (chodzi mi, że żadne argumenty które wysyłają w swoich e-mailach)
Post Tomaszboh wyjątkowo przywracam, ale miał zostać usunięty - przywracam bo Ripper napisał merytoryczną odpowiedź do niego.
Więc zamiast pisać co róż to samo, to skupcie się proszę na czytaniu od początku tego tematu.
Nie ma odpowiedzialności zbiorowej, poza tym umowa nie jest z adresem IP tylko na dane które są tam podane.A jak ma się sytuacja gdy z komputera korzysta kilka osób np. kafejka, to co ?
NIC nie płacić i tyle, było już wiele razy mówione. Macie prawo do 3 m/c do odstąpienia od umowy - gdyż nie potwierdzili tego na piśmie i nic tego nie zmieni (chodzi mi, że żadne argumenty które wysyłają w swoich e-mailach)
Post Tomaszboh wyjątkowo przywracam, ale miał zostać usunięty - przywracam bo Ripper napisał merytoryczną odpowiedź do niego.