S
skalpel2012
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Tego nie wiadomo czy nic nie robi w tym kierunku
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
skalpel2012 napisał:Tego nie wiadomo czy nic nie robi w tym kierunku
W takim razie moi mili ktoś tu kłamie albo osoba z tego forum która dzwoniła do tej kancelarii albo sekretarka bo ja sobie to sprawdziłem faktycznie widnieją na liście klientów coś mi tu śmierdziNessie11 napisał:No zawsze można na swojej stronie umieścić stosowną informację, tymczasem Eller s.c. jest na liście ich klientów, co jeszcze utwierdza ludzi w przekonaniu, że otrzymali list od windykatora a nie od pobieraczka![]()
Wydaje mi się, że jeśli Pobieraczek oszukiwałby z tym radcą prawnym UOKIK by to wychwycił ! Poza tym jeśli Eller Service bezprawnie "podpisuje się" ów radcą prawnym - to w takim razie do sądu poszedłby sama radca. Tak mi się wydaje.W takim razie moi mili ktoś tu kłamie albo osoba z tego forum która dzwoniła do tej kancelarii albo sekretarka bo ja sobie to sprawdziłem faktycznie widnieją na liście klientów coś mi tu śmierdzi
skalpel2012 napisał:A skąd ta pewność ze to nie są aktualni klienci to raz dwa radca prawny nie trzymał by oszustów w portfolio bo sam by sobie w stope strzelił
Fatymid ja od pewnego czasu czytam twoje posty i jak przez pewien czas jest dobrze, spokój. Tak potem nagle się budzisz i siejesz zamęt. Potem znowu zasypiasz i wszystko jest dobrze.