B
Basshunter
Zonku :Witam, napisaleś ,że "umowe mozna zerwac bez konsekwencji"..a jak ja jestem niepełnoletni to nic nie musze robic,tak? pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kodeks cywilny wprowadza możliwość powoływania się TYLKO I WYŁĄCZNIE NA BŁĄD ISTOTNY - czyli stosownie do postanowienia art. 84 §
2 kodeksu cywilnego taki, który uzasadnia przypuszczenie, iż gdyby
składający oświadczenie woli nie działał pod wpływem błędu i
oceniał sprawę rozsądnie, nie złożyłby oświadczenia tej treści.
art. 86
§ 1. Jeżeli błąd wywołała druga strona podstępnie, uchylenie się od skutków prawnych oświadczenia woli złożonego pod wpływem błędu może nastąpić także wtedy, gdy błąd NIE BYŁ ISTOTNY, jak również wtedy, gdy nie dotyczył treści czynności prawnej.
Podczas 10-dniowego BEZPŁATNEGO OKRESU PRÓBNEGO przysługuje prawo do pisemnego odstąpienia od umowy (fax, email itp.). Po upływie 10-dniowego okresu próbnego ważność i koszt umowy zgodnie z Regulaminem.
mateox2 napisał:hmm IP mam inne niż mi napisali ale ip sie chyba zmienia z każdym połączeniem ? nie mam na ten temat pojecia, miałem totalna olewe na to co mi pobieraczek pisze, a tu w piatek dostałem od nich wiadomość " przed sądowe wezwanie do zapłaty"troche sie zaniepokoiłem bo walą jakimiś przepisami że nawet jak podałem błędne dane to grozi mi od 6 miesięcy do 8 lat więzienia
jutro będe dzwonił do UOKIK bo troche mnie to zmartwiło, ale jaki wy macie pogląd na ten temat ? większość znam ale chyba dostał ktoś przed sądowe wezwanie ?