Furia
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 528
Beautifull Deamon napisał:forg, widocznie nie miałeś takiej sytuacji w swoim życiu, ale cóż
Jakoś mu nie współczuje.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Beautifull Deamon napisał:forg, widocznie nie miałeś takiej sytuacji w swoim życiu, ale cóż
Beautifull Deamon napisał:forg, widocznie nie miałeś akiej sytuacji w swoim życiu, ale cóż- nie mnie to oceniać.
A jak będą?rudozielona napisał:Ja podziwiam waszą odwagę. Każdy facet wychodzi z zk odmieniony, nie zawsze na lepsze. Nie boicie się, że to są tylko słowa, które niekoniecznie muszą być dotrzymane...?
;] może być skazana, nie wnikam w Twoje preferencje seksualneforg napisał:Ale jakiej sytuacji? Miałem brać ślub ze skazanym? W Polsce jest to niemożliwe.
rudozielona napisał:To wtedy zdecyduję się na ślub.
Beautifull Deamon napisał:Możecie mi wierzyć lub nie, ale blisko połowę polskich więźniów stanowią osoby, które złamały prawny zakaz prowadzenia pojazdów
rudozielona napisał:Ja podziwiam waszą odwagę. Każdy facet wychodzi z zk odmieniony, nie zawsze na lepsze. Nie boicie się, że to są tylko słowa, które niekoniecznie muszą być dotrzymane...?
Jak będzie chciał to się odmieni a jak nie to nie pomoże święty boże.że każdy wychodzi odmieniony?
Beautifull Deamon napisał:Z tym, że nie zawsze lepszy, to się akurat zgodzę.
Wydaje mi się, że skłonność do zmian leży w psychice- jeżeli ma do tego predyspozycje to po prostu się zmieni. Czy zawsze musi mieć w tym udział ZK? Ileż razy zdarza się, że mężczyzna czy kobieta po ślubie są zupełnie inni. Jak wtedy zmotywować ich przemianę?
Ptasior napisał:To dlaczego (nie mówię o ZK) jest tyle rozwodów po krótkim stażu małżeńskim?
rudozielona napisał:Dziewczyna zachodzi w ciążę, szybko ślub by nie wychowywać nieślubnego dziecka i potem okazuje się, że życie codzienne we trójkę ich przerasta.
Jest tu wzmianka o tym, by przykład nie był banalny?Ptasior napisał:To dlaczego (nie mówię o ZK) jest tyle rozwodów po krótkim stażu małżeńskim?
No nie ma więc może dziewczyna przed ślubem podbała się chłopakowi lub odwrotnie a po slubie zmienili o sobie zdanie. Temat jest o ślubie w więzieniu więc jeśli dwoje ludzi się kocha i darzy wzajemną miłością to nie przeszkodzi w niczym ZK.Jest tu wzmianka o tym, by przykład nie był banalny?