Strona dobre-programy-2

• Autor wątku Autor wątku Ag_Maz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
2,000 zł ta kwota zapewne jest na piśmie od komornika , czasem tak bywa że zapomni się o jakimś mandacie i po roku przyjdzie upomnienie...zapewne to tylko zbieg okoliczności. Spokojnie proszę to sprawdzić :)

Aldalbert napisał:
a ten numer rachunku coś wam mówi? :
80 1020 1811 0000 0702 0179 0864
bo taki numer pojawia się w obu listach
link

To jest temat o dobrych-programach, zatem zmień dział i jeśli masz problem prawny, znajdź podobny temat lub załóż własny.

Aldalbert jak się dowiesz czy to w naszej sprawie to napisz proszę :)

aż mi się niedobrze zrobiło, trzeba było to najpierw sprawdzić bo podniosłeś ludziom ciśnienie i teraz się zastanawiam czy nie zapłacić tych 140zl...

Standard. Za chwilę ktoś stwierdzi, że chcieli go potrącić na ulicy, a skoro kilka dni przedtem otrzymał bezwartościowy spam od dobrych-programów, to może nasyłają oni na ludzi mafię...

pewnie tak, jak teraz przemyślałam to, to najpierw nie powinniśmy dostać przedsądowego wezwania do zapłaty listem POLECONYM, później sprawa nie powinna być rozpatrzona w sądzie a na sam koniec komornik? bo z tego wynika, że dostałbyś fałszywy list przedsądowy i normalny od komornika? nie pasuje jakoś mi to :) ale możliwe że się mylę

siemka ludzie:)
jak pisałam w piątek oddałam mój liścik do sądu i już dostałam miłą wiadomość o treści "wyrzuć go!":D

Spanikowałem wczoraj. Dziś sprawdziłem i moje wezwanie nie dotyczy wątku "dobre programy".

witam. My dostaliśmy pismo od komornika który niby zajął się windykacji naszego długu dodam że od dnia w którym niby umowę podpisaliśmy minęło półtora roku. Dostaliśmy ostateczne wezwanie do zaplaty . Nie wiem co robić bo jeżeli biuro windykacji tym się zajęło to chyba nie ma żartów. Chodzi o Smart Tech Connect Limited. Proszę o pomoc co robić?

Od jakiego znowu komornika, ludzie... słów brak.

Jakie biuro windykacji? Aha, biuro windykacji dobre-programy, tak? Strach się bać. To może podaj link do skanu tego pisma i przeczytamy je wspólnie ze zrozumieniem?

podpisane kdp@biurowindykacji.pl 7dni na uiszczeniu opłaty. stanu nie mogę wysłać bo pisze przez tel. Napisane tak: przypominamy że w dniu 2012-06-17 o godz..... posługując się adresem mailowym...... zamówił pan na stronie www.dobre-programy.pl elektroniczną usługę premium w ramach której została udzielona panu licencja na korzystanie z programu Downlander Gold. pomimo wysyłanych droga elektroniczną wezwań do zaplaty nie wywiązał się pan z zawartej umowy. Kwota urosła o odsetki i koszt postępowania windykacyjnego wynosi 138zł. ostatni raz wzywamy do zaplaty

Zatem gdzie tam dostrzegłaś jakiegoś komornika? Kolejne pisemko od dobrych-programów. Co chwilę się przewija w dyskusji.

do piotrekk95 właśnie takie samo pismo ja dostałam nawet daty się zgadzają

kdp biuro windykacji. ściągają długi. To też sciema? To dlaczego zadaja sobie tyle trudu? Co mam zrobić? zapłacić czy nic nie robić?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
oczywiście że NIE, w Krakowie prokuratura zbiera materiały w tej sprawie . Pani grazyna69,ma na tym forum dziś poinformować nas co się konkretnego dowiedziała w tej sprawie...cierpliwości:)

aha czyli czekać i nic nie robić. kurde tylko że ja z nerwów spać bie moge .

To zmień adres skrzynki e-mailowej, a listy zwykłe wyrzucaj do kosza odbierając tylko polecone. Nic trudnego.

Iwcia85-przeczytać wątek i się nie stresować.Szanowni wszyscy:Widzę ,że muszę wkroczyć do akcji :)Oto co ustaliłam .Sprawa jest w toku w prokuraturze w Krakowie jak zakładam wszyscy doczytali???Sygnatura akt to 1DS 314/13 Prowadzi ją Pani Prokurator Nowotny jest to dzielnica Prądnik biały a sygnatura akt to MK-FD 12019/08/2013.Telefon do Pani Nowotny 12646 77 21 można się kontaktować w tej sprawie Jeśli chcecie pomóc w tej sprawie każdy z was powinien iść na policje i złożyć zeznania.Wszyscy chcemy spać spokojnie i myśle ,że jest to nasz wspólny cel.Dodam jeszcze ,że będe miała możliwość rozmowy z Panią prokurator wieć jeśli szanowni administratorzy nie będą mieć nic przeciwko postaram się jeszcze napisać ,już z tego miejsca pragnę podziękować za wsparcie ,,Jankes,,za wsparcie :))

Powrót