Ptasior
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 028
Szybciej nie, ale myślę, że argumenty mocne. Z tego co pamiętam to min. czas "wolny" sąd daje aby opiekować się dziećmi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mark333 napisał:Jasne że nie odbywa się to zaocznie,niestety trochę to trwa u mnie na zmianę adresu czekałem w SO Bielsko-Biała prawie 7 tygodni.wniosek składałem 27.04.-wywiad kuratora i pomiar pomiędzy 12-16.05....na sprawę zostałem wezwany w dniu dzisiejszym 10.06 niestety od pomiaru jak widzisz trochę trwało,oczywiście było warto bo skończyło się pozytywnie.Z reguły jak zleci już wywiad i pomiar to zgodzi się na zmianę adresu.
Mnie zostało jeszcze jakieś 100 dni...![]()
JANUSZ KIELCE napisał:Witam od wczoraj jestem na bransoletce w piątek miałem posiedzenie na którym ja dostałem a od czwartku jestem na zwolnieniu lekarskim z pracy na 7 dni i moje pytanie do was czy mogę jutro wyjść z domu w czasie pracy czy mam pozostać w nim?
Z początku tak później już nie. I widziałem wielu w lato z bransoletką na nodze.lennar napisał:W takie upały jak są teraz to zakrywaliscie czymś opaske na nodze czy nie przejmowaliście się tym wychodząc z domu?
Tak.nastusia napisał:czy potrzebuje jakiejś pisemnej zgody właściciela mieszkania?