Dozór elektroniczny na podstawie kary ograniczenia wolności - PRZENIESIENIE
Witam, dnia 5 września wysłałam do Sądu pismo o przeniesienie odbywania kary ograniczenia wolnosci w systemie dozoru elektronicznego pod inny adres, ponieważ 3 września w sobote podpisalam umowe najmu lokalu mieszkalnego, od dluzszego czasu poszukiwalismy mieszkania i teoretycznie mieszkam gdzie indziej, mam 5-miesieczne dziecko, pod tamtym adresem mieszka moj narzeczony, ja mieszkam jeszcze z dziadkami ale staram sie zuzywac jak najmniej pradu, wody i tym podobne poniewaz placimy juz za nowe mieszkanie, codziennie przegladam skrzynke i narazie nie ma odpowiedzi. W pismie ktore wyslalam do Sądu zalaczylam oświadczenie z podpisem mojego narzeczonego ze wyraza zgode na odbywanie kary poniewaz zamieszkuje pod nowym adresem razem ze mna, zalaczylam rowniez umowe najmu, w ktorej widnieja wszystkie informacje odnosnie nowego miejsca zamieszkania, czyli adres, czas wynajmu na okres 1 roku, oraz ponoszone oplaty i dane mojego narzeczonego, wraz z danymi maloletniej coreczki.
W pismie uzasadnilam dlaczego zmienilam miejsce zamieszkania i dlaczego zalezy mi na czasie.
Ile moze trwac taka procedura bo przyznam szczerze ze trudno mi jest jezdzic z jednego adresu do drugiego, rano jade tramwajem, wieczorem odwozi mnie narzeczony, wraca z pracy i za chwile ruszamy zebym zdazylam na godzine 19 do domu.
Przeczytalam w internecie ze taka procedura moze trwac do miesiaca, jesli zalaczylam wszystkie potrzebne dokumenty.
PROSZE O JAK NAJSZYBSZA ODPOWIEDŹ!!!
Z gory dziekuje